Τους πέταξαν έξω από το κλειστό της Αλεξανδρούπολης! Απίστευτη καταγγελία…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης της ΓΕΑ προκάλεσε η ξαφνική απόφαση του επικεφαλής του ΑΠΟΚΔΑ να κλείσει νωρίτερα ανήμερα των Φώτων το κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και οι παίκτες της τρίτης στην βαθμολογία ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, που δυνητικά διεκδικεί άνοδο στην Volley League, να αναγκαστούν να  να φύγουν άπρακτοι, αν και πήγαν στο γήπεδο.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Όπως αναφέρει και το σχετικό πρόγραμμα που υπάρχει, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΓΕΑ προσήλθε κατά τις οκτώ το βράδυ στο μοναδικό κλειστό της πόλης για την καθιερωμένη προπόνηση της Τρίτης. Είχαν προηγηθεί 5.30-7.00 το απόγευμα εκείνη της Νίκης Αλεξανδρούπολης και 7.00-8.30 το βράδυ αυτή του Εθνικού, πάντα βάσει του προγράμματος που εφαρμόζεται από την αρχή της σεζόν.

Η προπόνηση των παικτών της ΓΕΑ θα ακολουθούσε, 8.30 με 10.00 το βράδυ, παρά τις αντίξοες για όλους συνθήκες, με τις θερμοκρασίες να είναι πολικές την ώρα των προπονήσεων (ακόμα και των αγώνων). Ωστόσο όταν προσήλθαν οι παίκτες, ενημερώθηκαν από τον υπάλληλο που βρισκόταν στο κλειστό ότι υπήρχε εντολή από την διοίκηση του ΑΠΟΚΔΑ να… το κλειδώσει και να φύγει.

“Καταγγέλλω αυτήν την συμπεριφορά του προέδρου του ΑΠΟΚΔΑ Σάββα Σεφεριάδη. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και αποτελεί την σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Χωρίς να υπάρξει καμία προηγούμενη ενημέρωση προς εμάς, πέταξαν έξω την ομάδα μας από το κλειστό και δεν την άφησαν να κάνει προπόνηση. Μια ομάδα ερασιτεχνική, που παλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως και όλες οι ομάδες, και απαρτίζεται μόνο από αλεξανδρουπολίτες παίκτες που έμειναν έτσι χωρίς προπόνηση σε μια κρίσιμη για τον σύλλογο περίοδο. Ο υπάλληλος μας είπε ότι υπήρχε σχετική εντολή από τον κ. Σεφεριάδη, εμείς όμως δεν λάβαμε καμία ενημέρωση. Ειλικρινά, προκαλώ τον ίδιο αλλά και την δημοτική αρχή που τον έχει επιλέξει ως επικεφαλής του ΑΠΟΚΔΑ να πάρει θέση”, ανέφερε έξαλλος στο ThrakiSportS ο πρόεδρος της ΓΕΑ Γιώργος Τσιρτσίδης.

Το ThrakiSportS φιλοξενεί την καταγγελία του και φυσικά έχει το βήμα του ανοιχτό για ενδεχόμενη απάντηση από τον πρόεδρο του ΑΠΟΚΔΑ.