“Θεοφάνεια” στη Β. Ελλάδα ενόψει Ξάνθης έκανε η Ζακυνθος

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στη Βόρειο Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται η αποστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος μετά  το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αγροτικό Αστέρα, που συνεχίζει την προετοιμασία για το ιστορικό παιχνίδι για αυτήν κυπέλλου την Πέμπτη απέναντι στην Ξάνθη.

Θυμίζουμε ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση παραμένει ανοιχτή και για τις δύο ομάδες, μετά το διπλό στα «χαρτιά» κόντρα στη Νίκη Βόλου για τους νησιώτες και την ήττα στο Ηράκλειο για τους θρακιώτες.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στους Κυανοκίτρινους (που βολεύονται με την ισοπαλία) αλλά θα πρέπει να φυλάξει και κάποιους ποδοσφαιριστές, έχοντας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα της με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το ioniansports, άπαντες προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (παρά την αργία των Φώτων) στη Θεσσαλονίκη, υπό τις οδηγίες του Ντάνι Ακίνο και του γυμναστή Κώστα Γιάννη, ο οποίος έχει εν μέρει και το ρόλο του βοηθού, δεδομένης της απουσίας του Δημήτρη Νόλη που βρίσκεται στην Κέρκυρα για προπονητικά σεμινάρια, στην τελική φάση του ΟΥΕΦΑ Α. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με το τεχνικό τιμ και την διοίκηση, ενώ εάν μπορέσει θα μεταβεί στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Πέμπτης. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, παρά το γεγονός ότι χάθηκαν δύο υπερπολύτιμοι βαθμοί στα τελευταία λεπτά του ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Βαθύλακκου κοντά στη Νέα Χαλκηδόνα και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Σε αυτή έλαβε μέρος και η νέα μεταγραφή Μαυροβούνιος επιθετικός Ράντισλαβ Σέκουλιτς. Ο 29χρονος επιθετικός από το Μαυροβούνιο, έχει αγωνιστεί στις Μόγκρεν, Πούντονγκ Ζομπόν, Μλάντοστ, από το Μαυροβούνιο, στην Ουγγρική Χόνβεντ και  Κινέζικη Σανγκάη Πούντονγκ, στις Σέρβικες  Μπεζάνια και Τσουκαρίτσκι.

Η ομάδα θα κάνει προπόνηση και το μεσημέρι της Τετάρτης και από εκεί θα αναχωρήσει για την περιοχή της Θράκης, όπου και θα διανυκτερεύσει για το ματς (Πέμπτη στις 15.00 ζωντανά από τον ΟΤΕ TV και φυσικά το ThrakiSportS). Η επιστροφή στο νησί (μετά από πέντε και πλέον ημέρες μακριά από τη βάση της) θα γίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης.