Ποιος Ολυμπιακός; Προέχει το Κύπελλο για την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μπορεί την Κυριακή η Ξάνθη να έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ωστόσο κανείς στην Ξάνθη δεν μπορεί να σκέφτεται το συγκεκριμένο ματς μια και προέχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με την Ζάκυνθο την Πέμπτη (15:00, LIVE ThrakiSportS).

Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο το ματς κόντρα στους νησιώτες για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου να μοιάζει εύκολο, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες τους ξέρουν πως  στο συγκεκριμένο ματς τα λάθη δεν συγχωρούνται, μια και λόγω της αποχώρησης της Νίκης Βόλου ο ΟΦΗ εξασφάλισε την πρόκριση ενώ από το πουθενά η Ζάκυνθος ανεβαίνει στην Θράκη για δύο αποτελέσματα.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα της Ξάνθης και έτσι ο Λουτσέσκου δεν θα προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές, αν και δεδομένα κάποιοι παίκτες θα πάρουν ανάσα λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος με συνεχόμενα παιχνίδια. Ενώ κόντρα στην Ζάκυνθο δεν αποκλείεται, αν φτάσει η μπλε κάρτα του, χρόνο συμμετοχής να πάρει και ο Νίκολα Μπέλιτς.

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς στις ασκήσεις τακτικής.