Ο απρόσμενος μακρινός φίλος της Ξάνθης που είδε το «Ελ Θράκικο»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχαν στην εξέδρα τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ξάνθης «XanthiFans» στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, με την άγνωστη φυσιογνωμία να είναι ένας νεαρός Ρώσος που δηλώνει φίλος της Θρακιώτικης ομάδας!

Ο νεαρός Ρώσος ονομάζεται Νικίτα και κατάγεται από την πόλη Γιεκατερίνμπουργκ, μια πόλη που βρίσκεται στα βάθη της Ρωσίας και κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν, και όπως εξομολογήθηκε σε όσους τον ρωτούσαν για την παρουσία του στο γήπεδο, η απάντηση του ήταν αποστομωτική: είμαι φίλος της Skoda Ξάνθη και ήρθα να την δω να παίζει.

Βλέπετε, ο Νικίτα βρίσκεται στην χώρα μας για διακοπές, και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη και όταν έμαθε πως έχει αγώνα η Ξάνθη και μάλιστα με τον Πανθρακικό και είναι τοπικό ντέρμπι, έσπευσε να βρεθεί στα Πηγάδια, σηκώνοντας συχνά – πυκνά και πανό της έτερης μεγάλης αγάπης του τις Γερμανικής Ζαίνγκτ Πάουλι.

Το πώς έμαθε την Ξάνθη ο Νικίτα; Μα φυσικά από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ξάνθης την περασμένη σαιζόν και τα παιχνίδι με την Λίνφιλντ και την Σταντάρ Λιέγης.

Φεύγοντας ο Νικίτα μοίρασε αρκετά αυτοκόλλητα της ομάδας της πόλης του Ουράλ Γιεκατερίνμπουργκ, και ευχήθηκε η ομάδα της Ξάνθης να επιστρέψει σε Ευρωπαϊκά σαλόνια, και γιατί όχι, να καταφέρει να ξαναβρεθεί στις εξέδρες των Πηγαδίων.