Ανακοινώθηκαν τα “διαζύγια” με Καθάριο και Τριανταφυλλάκο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ανακοινώθηκαν σπό τον Πανθρακικό την Τρίτη (06/01) οι δυο πρώτες αποδεσμεύσεις από την ομάδα της Κομοτηνής, που ήταν γνωστές από καιρό. Αναμένονται σύντομα η αποδέσμευση των Πέρεζ και Αράμπα, όπως και οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές των Μελίσση και Μάρτινς.

Αμφότεροι οι δύο αποχωρήσαντες αποτελούν παρελθόν, όπως είχε γράψει και το ThrakiSportS μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, αφού δεν είχαν την προσφορά που θα περίμεναν στον Πανθρακικό, αφού ο Καθάριος είχε τρεις συμμετοχές και ο Τριανταφυλλάκος, μόλις δυο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στη διάρκεια της σεζόν, και θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο Καθάριος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό κι ανήκει στους «ερυθρόλευκους». Συνεπώς, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσει από τώρα στην ομάδα του Πειραιά ή αν θα δοθεί κάπου δανεικός ως το καλοκαίρι. Πάντως κάνει προπονήσεις στον Πειραιά, όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS.

Όσο για τον Τριανταφυλλάκο, υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής και ο Εθνικός Γαζώρου.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΘΑΡΙΟ και ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ και τους εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».