Νέο “διαζύγιο” μετά τον… γάμο για τον Μπεν Σαμπάτ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Τέλος και με τη βούλα και από την Κέρκυρα, ο Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ, αφού αποτελεί παρελθόν και από την ομάδα του νησιού των Φαιάκων, μετά την λύση της συνεργασίας του ο μέχρι το Σεπτέμβρη ισραηλινός αμυντικός του Πανθρακικού.

Ο Ισραηλινός αμυντικός δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου και μετά από μόλις τέσσερις συμμετοχές στη φετινή Σούπερ Λιγκ και σχεδόν 3 μήνες σε δυσμένεια, βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, 4 μήνες μετά τη φυγή του και από την Κομοτηνή και τον Πανθρακικό όπου ξεκίνησε προετοιμασία και έναν χρόνο μετά τον ερχομό του με πολλές φιλοδοξίες στην Ελλάδα.

Ο Ισραηλινός κεντρικός αμυντικός, που αποτέλεσε την, χρονικά, τελευταία μεταγραφική προσθήκη των Φαιάκων το περασμένο καλοκαίρι, μετέβη σήμερα, Δευτέρα (5/1) το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ κι έλυσε τη συνεργασία του. Έτσι έχουμε διαζύγιο, λίγες εβδομάδες μετά τον… γάμο του. Η ΠΑΕ, λίγο αργότερα, ανακοίνωσε το… μαντάτο, με την κλασικό της τρόπο:

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:
«Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΑΣΑΕΛ ΜΠΕΝ ΣΑΜΠΑΤ. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Στην πραγματικότητα, όπως γράφει το corfusports, βεβαίως, το όλο θέμα ήταν τυπικό. Κι αυτό, καθώς εδώ και αρκετό καιρό είχε διαφανεί πως ο άλλοτε στόπερ του Πανθρακικού, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου. Πρακτικά, μετά τον εντός έδρας αγώνα (1-2) με τον Πλατανιά, στις 26 Οκτωβρίου (κοινώς, εδώ και περίπου 2,5 μήνες), όταν κι «έγραψε» την τελευταία του απ’ τις μόλις 4 συμμετοχές σε αγώνα των Φαιάκων στη Super League (είχε υποπέσει σε χέρι- πέναλτι, με το οποίο οι Κρητικοί είχαν ανοίξει το σκορ). Έκτοτε (κι αφού μεσολάβησε η απουσία ημερών στην ιδιαίτερη πατρίδα του, για την τέλεση του γάμου του), έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και ήρθε το “διαζύγιο” με τους Φαίακες…