Με το αεροπλάνο της γραμμής ο Σαμαράς στην Θράκη! Όλο το πρόγραμμά του…

Την περιοδεία του ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαράς με πρώτο σταθμό την Αλεξανδρούπολη. Ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Δημήτρη Πτωχό, επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος της Ολυμπιακής, κάθισε στις μεσαίες θέσεις αφήνοντας έκπληκτους τους συνεπιβάτες του. 

 

Ο κ. Σαμαράς που έχει πρώτο σταθμό το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου ταξίδεψε χωρίς συνοδεία με το ελικοφόρο αεροσκάφος της γραμμής. 

Το πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά έχει ως εξής: 

Στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Ορεστιάδα για να κάνει μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης και να συνομιλήσει με πολίτες και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη όπου στις 11:20 θα επισκεφθεί το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός” και το νεοαναγειρόμενο Ιωακείμιο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Στις 12:00 ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί τις Σάπες, στη συνέχεια την Φιλλύρα και στις 13:30 θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή όπου στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Μετά την ομιλία ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Ξάνθη και στη συνέχεια για την Καβάλα όπου και θα διανυκτερεύσει.

Το πρωί της Τρίτης 6 Ιανουαρίου ο Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Καβάλας και κατόπιν θα επιστρέψει στην Αθήνα μέσω Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή:  http://www.kalpes15.gr