Ελ Θράκικο: Οι δηλώσεις του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στην συνέντευξη Τύπου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του στα Πηγάδια από την Ξάνθη εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του πανθρακικού Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του. 

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και έδωσα συγχαρητήρια για αυτό στα παιδια. Σήμερα παλέψαμε. Στην κατάσταση όπως είμαστε, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε παιχνίδια σαν το σημερινό που ουσιαστικά είχαμε παθητικό λόγο. Σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε κατοχή, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετυχαίναμε γκολ και δεν παίρναμε αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και το αντίθετο. Πήραμε έτσι έναν βαθμό που ίσως δεν αξίζαμε σήμερα αλλά αξίζαμε σε άλλα παιχνίδια και μας χρωστάει το ποδόσφαιρο από το παρελθόν, και τον έχασε η Ξάνθη που ίσως δικαιούταν την νίκη.

Παίξαμε  σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στην έδρα της. Μας πίεσε πολύ η Ξάνθη, είναι δυνατή στην έδρα της και πιέζει τον αντίπαλό της. Είχαμε ατυχίες, είχαμε τις απουσίες Κάσες και Μπαϊκαρά και σε αυτό ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Σερφά στο ξεκίνημα του αγώνα, που άλλαξε τα πλάνα μας. Με τον Σερφά παρόντα είχαμε σκοπό να πρεσάρουμε περισσότερο αλλά με την αλλαγή πήγαμε σε πιο τακτικό παιχνίδι. Δώσαμε χώρο στην Ξάνθη.

Τελικά πήραμε έναν χρυσό, έναν σπουδαίο βαθμό. Εναν βαθμό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Δεν περιμένω από τη μια μέρα στην άλλη να βγούμε από την ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό θα γίνει με μάχη αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να σωθούμε”.

Στην συνέχεια, σε ερώτηση του ThrakiSportS για την κατάσταση του τραυματισμού του Σερφά, απάντησε: “Ένιωσε ενοχλήσεις στο πρόβλημα που είχε πριν τα Χριστούγεννα και δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του, δεν μπορούσαμε προφανώς να τον αφήσουμε μέσα, θα δούμε τώρα με το ιατρικό επιτελείο πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα”.

Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τις μεταγραφές, επιβεβαίωσε τις πρώτες δύο κινήσεις και δεν απέκλεισε και τρίτη: “Έχουμε τον μελίσση, ήρθε και ο μάρτινς, θα έρθει και άλλος παίκτης που ελπίζουμε να μπορεί να βοηθήσει άμεσα, αλλά και να μην είναι σε ετοιμότητα αυτοί που θα έρθουν, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με τα παιδιά της Κ20, όπως τους Φραγκούλη και Ζδράβο που είδατε και σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι παίκτες θα παλεύουν για να μπορέσουμε σαν μια ομάδα, σαν ένα, να πετύχουμε τον στόχο”.