Βασικός ο Μελισσόπουλος και στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με μόλις δύο παίκτες σε σχέση με το παιχνίδι με την Σλοβακία στην βασική ενδεκάδα η Εθνική μας ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλοι με 2-2 με την επίλεκτη ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, με τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό να έχει εξαιρετική παρουσία.

Με τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο και τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Κ18 Αγγελόπουλο, παρατάχτηκε η Εθνική μας στο δεύτερο της παιχνίδι για το διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin» που διοργανώνει στην Αγία Πετρούπολη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας.

Η Εθνική μας μετά την χτεσινή ήττα από τους Σλοβάκους έψαχνε σήμερα την νίκη και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 13’ μπήκε μπροστά στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγελόπουλου, μετά από ανατροπή του Γιαταγανάκη. Με τους ποδοσφαιριστές της επίλεκτης ομάδας της Αγίας Πετρούπολης να ισοφαρίζουν με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Νικίτα Αντρέεφ, με την απάντηση της Εθνικής μας να έρχεται 6 λεπτά αργότερα, με σούτ από κοντά του Καράκουτη. Με τους Ρώσους να καταφέρνουν φέρουν εκ νέου το ματς στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρτιροσιάν  στο 69’.

ΕΛΛΑΔΑ(Γιάννης Γκούμας): Κατσιμήτρος- Γιαταγανάκης, Γκρόσιος(81′ Ρεγκάκος), Μωραΐτης, Τζίνοβιτς, Μελισσόπουλος (75′ Κάκκο), Ρέτσος, Πλέγας (60′ Λάμπρου), Καράκουτης, Κεσίδης, Αγγελόπουλος (85′ Πατράλης).

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(Βλάντιμιρ Καζατσένοκ): Κιζέεφ, Κριγκοβόι,(87’ Σμιρνόφ), Σταρίκοφ, Νοβοπάσιν(27’ Ιβανόφ), Τιάγκλο(59’ Ρομανόφ), Αντρέεφ, Κοσολάποφ, Γκαρίμποφ(67’ Μαρτιροσιάν), Σλάτσεφ, Βοντιάνικοφ, Κουτσέρο(73’ Μαϊκόφ)