LIVE από το “Δημήτρης Μπακιρτζής”: Έβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Σουφλί ο Νίκος Γκούντλης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον εξ αναβολής αγώνα του Εβρου Σουφλίου με τον Πανσερραϊκό, που διεξάγεται στο δημοτικό στάδιο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου. Ο Νίκος Γκούντλης βρίσκεται εκεί και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Το παιχνίδι που πριν από δυο εβδομάδες είχε αναβληθεί λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων στον Έβρο ανάμεσα σε Σουφλί και Πανσερραϊκό διεξάγεται σήμερα και το ThrakiSportS θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης…

Ωρα 14:20  Ο αγώνας είναι εξαιρετικής σημασίας τόσο για τον Εβρο, που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς πλέον έχει βρεθεί από τα υψηλά στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας με κίνδυνο να αρχίσει να έχει προβλήματα ως προς την ζώνη του υποβιβασμού, όσο και για τον Πανσερραϊκό, που θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Άρη.

Ωρα 14:25  Παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, λόγω του παγετού, του νερού και του χιονιού που έχει πέσει όλες τις προηγούμενες μέρες, ζήτημα νέας αναβολής του αγώνα δεν δείχνει να τίθεται. Ωστόσο όλοι θα πρεπει να είναι προσεκτικοί.

Ωρα 14:37 Με σημαντικό πρόβλημα κάτω απο τα γκολποστ ήρθε στο Σουφλί ο Πανσερραϊκός, Θυμηθείτε το πλήρες ρεπορτάζ ΕΔΩ

Ωρα 14:43 Να θυμίσουμε πως σήμερα διεξάγεται και το επίσης αναβληθέν παιχνίδι της Καβάλας με το Βυζάντιο στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ωρα 14:49 Δαιιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παρχαρίδης  της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Χουσείν Κούλα τις ΕΠΣ Ξάνθης και τον  Καμπερίδη τις ΕΠΣ Καβάλας.

Ωρα 14:51 Έχει ξεκινήσει βροχή εδω και μερικά λεπτά που σίγουρα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ωρα 14:54 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για τον Έβρο ο Γιώργος Αραμπατζής επέλεξε τους: Μπινόπουλο, Λαμπερνάκη, Παναγιώτου, Λίτσιο, Τσαπάνη, Δραγανίδη, Γωνιάδη, Ευφραιμίδη, Ερκάν, Μάλκα και Τοπούζη.

Ωρα 14:57 Απο την άλλη οι Σερραίοι του (θρακιώτη) Κώστα Βασιλακάκη παρατάσσονται με τους: Μπίμπη, Γαλακτερό, Περπερίδη, Σιάκκα, Βοσκόπουλο,Τριανταφύλλου Κ, Πλιάγκα, Μπονέρη, Γκόγκα, Ρούτση και Γαίδαρτζής

Ωρα 14:59 Λίγος κόσμος στο γήπεδο, κάτι παραπάνω απο 100 άτομα συνολικά, ενώ στις εξέδρες βρίσκονται και 30 Σερραίοι.

Ωρα 15:05  Διαβουλεύσεις για πιθανή νέα αναβολή αφού σε δυο σημεία του γηπέδου υπάρχει πάγος, αλλά μάλλον το ματς θα ξεκινήσει κανονικά. 

Ωρα 15:09  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εβρος έχει παραταχθεί με τη νέα του εμφάνιση, που θυμίζει λίγο… Μπαρτσελόνα, με έντονο το μοβ χρώμα, η οποία παρουσιάστηκε πριν τον αγώνα με τον Άρη αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε τότε. 

Ωρα 15:14  Με σχεδόν ένα τέταρτο καθυστέρηση ο αγώνας τελικά θα ξεκινήσει κανονικά.

1′ Έναρξη του αγώνα, με περίπου 15 λεπτά καθυστέρηση

10′  Γκολ για τον Πανσερραικό. Ο Σιάκας σκόρερ, με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Εβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός 0-1

20′ Ελέγχουν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, που μετά και τέρμα που σημείωσαν δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους.

31′ Τα 6 κόρνερ έφτασε ο Πανσερραϊκός που κρατά την μπάλα, και προσπαθεί με σέντρες αλλά και στημένες μπάλες να διπλασιάσει τα τέρματα του.

44‘ Πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι για τον Έβρο, που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του και να φτάσει στην ισοφάριση.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου μέρους στο Σουφλί, με σκορερ τελικά τον Γαϊδαρτζή, με τον Σιάκκα να είναι αυτός που του έδωσε την ασίστ με γυριστή κεφαλιά.

46′ Έναρξη δευέρου μέρους.

54′ Αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Βγαίνει ο Ευφραιμίδης και μπαίνει ο Εμρέ

57′ Αμφισβητούμενη φάση για πέναλτι υπέρ Σουφλίου. Ο Εμρέ ανατρέπεται, ο διαιτητής δίνει φάουλ πάνω σχεδόν στη γραμμή, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ήταν όμως εντός περιοχής

61′ Ευκαιρία για το Σουφλί. Ο Τοπούζης το σουτ αλλά η μπάλα δεν περνάει την γραμμή.

64’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό έξω ο Πλιαγκας την θέση του παίρνει  ο Παπαστεργίου

65′ Πιέζει πολύ το Σουφλί, που παίζει τους αντιπάλους του στο μισό γήπεδο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ επικίνδυνει στις αντεπιθέσεις.

67′ Ευκαιρία για τον Έβρο, με τον Δραγανίδη μετά  απο πάσα του Γωνιάδη να πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή η μπάλα μόλις άουτ

68′ Στην θεση του Παναγιώτου ο Αντωνιάδης λόγω τραυματισμού.

75′ Αλλο ένα τέταρτο αγώνα, αλλά κανονικά θα πρέπει να κρατηθούν τουλάχιστον πέντε λεπτά καθυστερήσεις αφού υπάρχουν πολλές διακοπές. Και πολλά παραπονα από το διαιτητή οι γηπεδούχοι.

79′ Αλλαγή για τον Έβρο. Βγήκε ο Λίτσιος, μπήκε ο Κίτσου

80′ Στην Καβάλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι στον άλλο ματς της ημέρας στο “Ανθή Καραγιάννη” ο ΑΟ Καβάλας προηγείται με 2-1 του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος.

90′ Μπαίνουμε στους καθυστερήσεις του αγώνα. Πρέπει να κρατηθεί κανά οκτάλεπτο κανονικά, να δούμε όμως τι θα κάνει και ο διαιτητής

90+4′ Τέλος του αγώνα (με διαμαρτυρίες για τον μικρό χρόνο καθυστερήσεων από τους γηπεδούχους). Ο Εβρος Σουφλίου πίεσε αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ισοφαρίσει, ο Πανσερραϊκός φεύγει με μεγάλο διπλό από το Σουφλί. Τελικό αποτέλεσμα: Εβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκόις 0-1

Αναλυτικό ρεπορτάζ, εικόνες, δηλώσεις και ανάλυση του αγώνα σε επόμενες αναρτήσεις…