Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αναβληθέντα αγώνα Έβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με την αναβολή φλέρταρε για δεύτερη φορά το παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με τον Πανσερραϊκό, με τον διαιτητή αρχικά να μην δίνει την συγκατάθεσή του να ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω δύο μεγάλων κομματιών πάγου που υπήρχαν στο γήπεδο. Ωστόσο, μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις, η αναμέτρηση ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση και ενώ λίγο πριν την έναρξή της είχε ξεκινήσει να βρέχει, με τους Σερραίους να επικρατούν με 1-0.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και το δριμύ ψύχος, στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 100 φίλαθλοι των γηπεδούχων και περίπου 30 οπαδοί των φιλοξενούμενων που ταξίδεψαν από τις Σέρρες. Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα τέρμα που επιτεύχθηκε μόλις στο 10’ με τον Γαϊδαρτζή, που βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά την γυριστή κεφαλιά του Σιάκκα και εκτέλεση κόρνερ, με τους Σερράιους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο Μπινόπουλος να δείχνει σε καλή κατάσταση και να αποσοβεί τους κινδύνους για τη εστία του.

Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου, με τον Έβρο να ανεβάζει στροφές ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, να έχει την υπεροχή, και να χάνει ευκαιρίες, να έχει δοκάρι με τον Ερκάν στο 60′,  αλλά να μην μπορεί να πετύχει γκολ. Διαμαρτύρεται πάντως για την διαιτησία.

Συγκεκριμένα, για την φάση του 57ου λεπτού όταν σε ανατροπή του Εμρέ κοντά στην γραμμή ο διαιτητής με την υπόδειξη του επόπτη έδειξε φάουλ και όχι πέναλτι όπως ζητούσαν οι γηπεδούχοι, ενώ υποστηρίζουν ότι έπρεπε να αποβληθεί παίκτης του Πανσερραϊκού για εξαιρετικά σκληρό μαρκάρισμα αλλά και να κρατηθούν τουλάχιστον επιπλέον 4 λεπτά καθυστερήσεων.

Η ουσία είναι ότι ο Πανσερραϊκός έφυγε νικητής και έπιασε στον πόντο τον Αρη στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ ο Έβρος έμεινε στην 8η θέση, δυο πάνω από τον την ζώνη του υποβιβασμού.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Μπινόπουλος, Λαμπερνάκης, Παναγιώτου (68’ Αντωνιάδης), Λίτσιος (79’ Κίτσου), Τσαπάνης, Δραγανίδης, Γωνιάδης, Εφραιμίδης (54’ Μεμέτ Εμρέ), Μάλκα, Τοπούζης, Ερκάν

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μπίμπης, Γαλακτερός, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου Κ., Πλιάγκας (64’ Παπαστεργίου), Πλιάγκας, Μπονέρης, Γκόγκας, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής