Γ’ Εθνική: Έτοιμοι για αποχή οι παίχτες του Άρη παραμονές του ματς με τον Εθνικό

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Τελευταίο καμπανάκι των παικτών στον ερασιτέχνη. Με… άγριες διαθέσεις περιμένουν την Κυριακή στην προπόνηση, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Άρη τον Χρήστο Ταουξίδη στο Ρύσιο οι ποδοσφαιριστές του Αρη.

Η υπομονή των παιχτών του Άρη, αφού είναι απλήρωτοι καιρό τώρα και ιδίως τη περίοδο των γιορτών έχει εξαντληθεί. Το ίδιο και η διάθεση για περαιτέρω υπομονή και υποσχέσεις με αβέβαιο χρονικό ορίζοντα εκπλήρωσής τους. Αυτό που κατέστη σαφές στο Ρύσιο στην πρώτη προπόνηση το Σάββατο για το νέο έτος ήταν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Αρη, όπως γράφει το allaboutaris, έχει φτάσει στα όριά της και δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει άλλο, ενώ την επόμενη Κυριακή (11/1) ξαναρχίζει το πρωτάθλημα με τον Εθνικό να έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ανακατωσούρα που επικρατεί στους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα ζητήσουν στην ενημέρωσή τους από τον Πρόεδρο του Α.Σ να τους μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας για τις προτάσεις που υπάρχουν για το τμήμα και θα του ξεκαθίσουν ότι αν δεν δοθεί λύση την Δευτέρα, το πιο πιθανό είναι να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις και από εκεί και πέρα ο καθένας να αποφασίσει για το μέλλον του. Δεν τους αρκεί δηλαδή μια παροδική λύση με πληρωμές από το δάνειο που δέχεται να δώσει ο Άλεξ Κάλας, αλλά μια μόνιμη λύση που θα εγγυάται ασφάλεια για τους ίδιους και προοπτική για την ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Τοπαλίδης δεν βρέθηκε στο Ρύσιο το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για τον λόγο της απουσίας του.