Από τον πρωταθλητή Καβάλας σε αυτόν της Θράκης και τώρα… επιστροφή στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την τρίτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα του Άρη Αβάτου, που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου τον Ξανθιώτη μέσο Σουκρή Σουκρή Ογλου.

Ο Σουκρή αποτελεί μια πολύ σημαντική ενίσχυση για την μεσαία γραμμή των πρωταθλητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, με έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες που πρωταγωνιστούν, Ορφέας Puma, Δόξα Ξάνθης, Εχίνος Σπορ με πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με αυτές της τρείς ομάδες. Ενώ πέρσι βοήθησε αρκετά την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας, οπού η μοίρα των έφερε να βρεθεί αντιμέτωπος όχι με μία αλλά με δύο ομάδες τις οποίες την φανέλα θα φορέσει.

Το καλοκαίρι ο Σουκρή πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ιάσμου, που με τις κινήσεις που έκανε έμοιζε έτοιμη για μεγάλα πράγματα, ωστόσο τα πολλά οικονομικά προβλήματα οδήγησαν το ιστορικό σωματείο στην διάλυση και τον Σουκρή να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης για λογαριασμό του περσινού πρωταθλητή  Άρη Αβάτου.

Μάλιστα δεν αποκλείεται στο ντέρμπι με την Βιστωνίδα ο Χρήστος Σαμαράς να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σουκρή, άλλωστε δεν αποκτήθηκε σαν μια απλή λύση στο κέντρο αλλά σαν ένας παίκτης που θα βοηθήσει ουσιαστικά τον Άρη να επαναλάβει την περσινή πορεία, και γιατί όχι ακόμη καλύτερη στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.