Αντι – Δερμιτζάκης ο Μάντζιος, προ των πυλών του Εργοτέλη που θέλει Σολάρι!

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Το όνομα του πρωην προπονητή του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου δείχνει να παίζει δυνατά για τον πάγκο του Εργοτέλη που θα πάει στην Λιβαδειά, ξανά, με τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο. Ενώ παράλληλα οι Κρητικοί αναζητούν έναν επιθετικό που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας με το όνομα του πρώην επιθετικού της Ξάνθης Εστέμπαν Σολάρι να παίζει δυνατά.

 

Ο Άκης Μάντζιος είναι το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας που παραμένει “ορφανό” μετά την παραίτηση του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο νεαρός τεχνικός που αποχώρησε φέτος από τον Πανθρακικό έχει τα στοιχεία που επιθυμούν οι διοικούντες τον Εργοτέλη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε διαρκείς επαφές τα τελευταία 24ωρα. Μέχρι πρόσφατα περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει αυτήν την καινούργια αρχή με το πολύ δύσκολο έργο ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει μείνει πίσω στην… κούρσα, αφού το όνομα του “αλενατόρε” παίζει δυνατά πλέον για τον ΟΦΗ. Το σίγουρο είναι ότι για το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη στην Βοιωτία, ο Εργοτέλης θα παραταχθεί με τον Ταουσιάνη στον πάγκο.

Η διοίκηση του Εργοτέλη αναζητεί έναν επιθετικό, ο οποίος θα δώσει άμεσα λύσεις και στη λίστα τους βρίσκεται το όνομα του Εστεμπάν Σολάρι. Ο πρώην επιθετικός της Skoda Ξάνθης φέρεται να είναι ο εκλεκτός των ιθυνόντων των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Εστεμπάν Σολάρι, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για τον Άρη πριν από λίγες ημέρες, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Ξάνθη και σημείωσε 16 γκολ και φέτος βρίσκόταν στην Κίνα, αλλα αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Οι πρώτες επαφές με τον Αργεντινό φορ δεν είχαν θετική κατάληξη, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο συνεχίζονται οι συζητήσεις. Από εκεί και πέρα, στη λίστα των Κρητικών βρίσκεται και το όνομα του Μίλαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Βέροια. Ο Εργοτέλης φέρεται να έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ και για τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη, ενώ παράλληλα είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό για να διερευνηθεί η πιθανότητα δανεισμού του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος φέτος δεν έχει χρόνο συμμετοχής παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (02/03) και τον κράτησε εκτός για αρκετό διάστημα.