Την απόκτηση του Ροτζέριο Μάρτινς ανακοινώνει ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Η φημολογία συνεχίζεται μέχρι να έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις στην Κομοτηνή. Ο Ροτζέριο Μάρτινς της υπό διάλυση Νίκης Βόλου αναμένεται να αποτελέσει παίκτη του Πανθρακικού και οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες. Ανεβαίνει άμεσα Κομοτηνή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ροτζέριο Μάρτινς βρίσκεται ο Πανθρακικός. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στην Κομοτηνή, από τον Βόλο, για να ολοκληρωθεί το θέμα της απόκτησής του. Για τον Ροτζέριο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο, στην παρούσα φάση η απόκτησή του φαντάζει δύσκολη. Πάντως, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ και εφόσον δεν βρεθεί αυτό που θέλει, τότε θα εξετάσει τις περιπτώσεις που υπάρχουν από το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος είναι γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς έχει «φάει» με το κουτάλι τα εγχώρια γήπεδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Εργοτέλη ως δανεικός (2008-9 – 24 συμμετοχές), στον Ολυμπιακό Βόλου (2009-2010 – 31 συμμετοχές 18 γκολ), σε Λεβαδειακό (60 συμμετοχές – 9 γκολ) και σε Αστέρα Τρίπολης, μετρόντας συνολικά 108 συμμ. και 10 γκολ.

Ο 30χρονος χαφ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της Ροδοπίτικης ομάδας. Ο Ροτζέριο Μάρτινς αναμένεται να μεταβεί στην Κομοτηνή, από τον Βόλο, για να ολοκληρωθεί το θέμα της απόκτησής του.

Από εκεί και πέρα, με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, οι Κάσες και Μπαϊκαρά παραμένουν αμφίβολοι για το ματς της Δευτέρας (5/1) με την Ξάνθη, σε αντίθεση με τους Σερφά και Ίγκορ που είναι καλύτερα στην υγεία τους και υπολογίζονται από τον Μανουέλ Ρόκα.