Γ’ Εθνική: Πήρε και τον Ευθυμιάδη στην Ελευσίνα ο Μαραντάς

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την απόκτηση του Ξανθιώτη μέσου Παύλου Ευθυμιάδη έκανε γνωστή η ομάδα του Πανελευσινιακού, που ως γνωστόν εδώ και λίγο καιρό έχει στον πάγκο της τον Ξανθιώτη προπονητή Γιώργο Μαραντά.

Αυτή είναι η έβδομη μεταγραφή για την φιλόδοξη ομάδα της Ελευσίνας, που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποκτόντας πολύ σημαντικά ονόματα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως οι Γιάννης Γκέσιο (από Καλαμαριά), Περικλής Μπουσινάκης (από Ερμιονίδα), Χρήστος Πουρής( από Ερμιονίδα), αλλά και οι Νίκος Γκεμίσης και Κώστας Φλίγκος που αποκτήθηκαν από τον Ηρακλή Ψαχνών, όλοι τους δηλαδή από την  Football League.

O Παύλος Ευθυμιάδης που και αυτός αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή του Πανελευσιακού, έχοντας αποκτήσει αρκετά μεγάλη εμπειρία από το πέρασμα του τα τελευταία χρόνια από ομάδες όπως η Ερμιονίδα, ο Ατρόμητος Πειραιά, η Ζενίτ Τσέσλαβ στην Β’ Εθνική του Τσέχικου πρωταθλήματος, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου στην Δ’ Εθνική,τον Πυρσό Γρεβενών, στην Ακαδημία της Skoda Ξάνθη αλλά και στον Α.ΠΟ. Ξάνθης.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο αποχαιρετά το 2014 σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση του, από κοινού με τον προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Μαραντά, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση, ώστε να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο το οποίο θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές:

Κώστας Φλίγκος, επιθετικός, 29 χρονών από Ηρακλή Ψαχνών
Νίκος Γκεμίσης, μέσος, 25 χρονών από Ηρακλή Ψαχνών
Χρήστος Πουρής, τερματοφύλακας, 28 χρονών από Ερμιονίδα
Περικλής Μπουσινάκης, μέσος, 28 χρονών από Ερμιονίδα
Παύλος Ευθυμιάδης, μέσος, 25 χρονών από Ερμιονίδα
Γιάννης Γκέσιος, επιθετικός, 26 χρονών από Απόλλων 1926
Irdi Rapaj, μεσοεπιθετικός, 21 χρονών.
Επίσης γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Διονύσης Παππάς».