Έρχεται Κομοτηνή την Δευτέρα ο Σαμαράς! Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ροδόπη…

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινά τον προεκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας από την Κομοτηνή με την αιφνίδια επίσκεψή του -που ακόμη δεν δημοσιοποιήθηκε επισήμως- την προσεχή Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» θα πραγματοποιήσει  ομιλία στο ξενοδοχείο Χρήστος κι Εύη στις 6.30μ.μ. ενώ προβλέπονται και συναντήσεις τους με τους τοπικούς θρησκευτικούς εκπροσώπους τον μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και τον μουφτή Μέτσο Τζεμαλή.  Δεν έγιναν γνωστά περεταίρω αν και εικάζεται ότι  θα δώσει έμφαση με την παρουσία του στην Θράκη όπου ήδη η τοπική ΝΟΔΕ συνεδριάζει για την αρτιότερη κινητοποίηση.

Στο ψηφοδέλτιο πάντως της Ν.Δ. στην Ροδόπη ακούγεται ότι θα υπάρξει ανανέωση και στο θέμα των γυναικών υποψηφίων με την Μαρία Λιακάκη Μανίτσα  παράλληλα με την Βούλα Ελευθεριάδου, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τους μειονοτικούς Αχμέτ Ερτζάν  και Χούσε Μουσταφά. Αναμένεται να επιβεβαιωθεί το ψηφοδέλτιο τα επόμενα 24ωρα όπως και όλη η σχετική ειδησεογραφία.

«Οι εκλογές για την Θράκη έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν είναι μια απλή κομματική ή προσωπική σύγκριση είναι επιλογή τοπική και εθνική» σημειώνει στο Τwitter ο βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης, που η ατάκα του “ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα και ο λαός ειλικρίνεια” στην Βουλή έπαιξε σε όλα τα blog… 

 

Πηγή: http://www.xronos.gr