Αφρικανό μπακ απέκτησε η Skoda Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την τρίτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Skoda Ξάνθη που ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμερουνέζου αριστερού μπακ Αντόνιο Γκομσί που έμεινε ελεύθερος από την Βελγική Μαλίν

Ο 28χρονός διεθνής με την Κ23 του Καμερούν αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Ξανθής, που μετά τους Μπέλιτς και Μπαλούφο ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντόνιο Γκομσί. Ο Γκομσί μόλις στα 16 του αποκτήθηκε από την Τζένοα οπού από το 2002 μέχρι και το 2006 έπαιξε σε 6 παιχνίδια, ενώ δόθηκε δανεικός σε Σαλερνιτάνα και Περούτζια. Το  θα τον αποκτήσει η Μεσίνα, εκεί θα κάνει μόλις  παιχνίδια και θα παραχωρηθεί δανεικός στην Γιούβε Στάμπια. Ενώ το 2008 θα συνεχίσει την Ιταλική του περιπλάνηση και θα υπογράψει στο Αβελίνο οπού θα κάνει 16 ματς, και θα κερδίσει την μεταγραφή του στην Σιένα. Στην Ιταλική ομάδα δεν τον εμπιστεύτηκαν ιδιαίτερα και τον παραχώρησαν δανεικό στην Βελγική Μαλίν, που μετά από ένα εξαιρετικό εξάμηνο έσπευσε να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Στην Μαλίν ο Γκομσί έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 οπού αγωνίστηκε συνολικά 153 εμφανίσεις για όλους τους θεσμούς, με γεμάτες όλες του τις σαιζόν εκτός την φετινή που παραγκωνίστηκε και είδε όλα τον Σέρβο μπακ Ομπράντοβιτς να του «τρώει» την θέση.

Με αυτή την κίνηση η Ξάνθη επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που θελαν την Ξανθιώτικη ομάδα να αναζητά αριστερό μπακ, μια και σε καμία περίπτωση ο Λουτσέσκου δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Βραζιλιάνου Γουάλας.