Το κοινωνικό πρόσωπο της Skoda Ξάνθη και το ευχαριστώ του Δήμου Τοπείρου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Για ακόμη μια χρονιά η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αυτές τις γιορτινές ημέρες έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο δίνοντας χαρά σε πολύ κόσμο. Με αφορμή λοιπόν το μοίρασμα δώρων και τροφίμων των παικτών της Ξάνθης στον Δήμο Τοπείρου, ο δήμαρχος με δελτίο τύπου ευχαρίστησε δημόσια την Skoda Ξάνθη και τον Χρήστο Πανόπουλο για την προσφορά τους.

Τον Δήμο Τοπείρου όπως και αυτόν της Ξάνθης επισκέφτηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Skoda Ξάνθη, αποτελούμενοι από τους Κώστα Φλίσκα, Δήμο Μπαξεβανίδη και Μανώλη Μπέρτο, που μοίρασαν δώρα και τρόφιμα για ευπαθείς κοινωνικά ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Με αφορμή τις άγιες μέρες, αντιπροσωπεία της Skoda Xanthi, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές κυρίους Φλίσκα Κωνσταντίνο,   Μπαξεβανίδη Δήμο και Μπέρτο Μανώλη, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Τοπείρου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να προσφέρουν δώρα και τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Ευχήθηκαν στο Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους για το νέο έτος τα Χρόνια Πολλά.

Ευχαριστούμε την Π.Α.Ε. Skoda Xanthi, τον μεγαλομέτοχο κ. Πανόπουλο και ευχόμαστε ολόψυχα το καμάρι του Νομού μας να μας κάνει πάντα υπερήφανους και να μας γεμίζει χαρά με τις νίκες της.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!