Αβραάμ στην Ξάνθη στέλνουν οι Τούρκοι! Στην Τουρκία για διακοπές ο Πανόπουλος…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ενδιαφέρον της Ξάνθης να εντάξει στο δυναμικό της τον Αβραάμ Παπαδόπουλο αποκαλύπτει τουρκική ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «haber61» αναφέρει πως για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού ενδιαφέρονται ο Ατρόμητος, η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ!

 

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για το 1,2 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ο Παπαδόπουλος στην τουρκική ομάδα και πως οι διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε ενδιαφερθεί θα είναι δύσκολες. Ωστόσο η αναφορά του ονόματος της Ξάνθης προκαλεί αίσθηση.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έφυγε ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο από τον Ολυμπιακό, όχι όμως και με τον καλύτερο τρόπο. Είναι γνωστό ότι κατάγεται από το Λάκκωμα Χαλκιδικής και σίγουρα θα ήθελε, εφόσον έβρισκε ομάδα που να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, αυτή να είναι στην Βόρειο Ελλάδα.

Ειδικά με την Ξάνθη έχει πλέον και… συγγενικές σχέσεις, αφού ως γνωστόν ο Αβραάμ είναι κουμπάρος με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος τον είχε παντρέψει το περασμένο καλοκαίρι στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Επίσης, γνωστό είναι ότι συχνά παίζουν φιλικούς αγώνες οι ομάδες των χωριών του Τόρο με τον Αβραάμ.

Ωστόσο όλα αυτά απέχουν πολύ από το να έρχεται στην Ξάνθη, από την στιγμή που προστίθεται πλέον ο οικονομικός παράγοντας. Έτερον εκάτερον αν ειναι γεγονός ότι ο Χρήστος Πανόπουλος ψάχνεται για να κάνει μια μεταγραφή μεγάλου ονόματος, όπως αποδείχθηκε πέρυσι τέτοια εποχή με τον Πάμπλο Γκαρσία (που δεν του βγήκε) ή το καλοκαίρι με τον Παντελή Καπετάνο (που αποδείχθηκε λίρα εκατό).

Επίσης, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά το ενδιαφέρον που φέρεται να εκφράστηκε για τους αρχηγούς της Εθνικής Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη (έτερον εκάτερον αν διαψεύστηκε η περίπτωση του πρώτου).

Σε κάθε περίπτωση, η Ξάνθη καλύπτεται για την ώρα στην θέση του κεντρικού αμυντικού, εκτός φυσικά και αν επίκειται κάποια μετακίνηση του Δημήτρη Γούτα, που φέρεται να είναι στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ομάδων της χώρας, αλλά και συλλόγων του εξωτερικού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε τις διακοπές του αυτήν την περίοδο όχι στην Αλεξανδρούπολη αλλά στην άλλη πλευρά του Έβρου. Αλλά όταν ο Πανόπουλος είναι στην Τουρκία, όλων το μυαλό πηγαίνει στο ότι μπορεί να μην κάνει μόνο διακοπές αλλά και μπίζνες…