Οδικώς στην Ορεστιάδα η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων για τον αγώνα με τον ΑΟΟ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Η αποστολή της ΑΕΚ ξεκίνησε το μεσημέρι οδικώς για το πιο μακρινό φετινό ταξίδι της, στην ακριτική Ορεστιάδα.

Συγκεκριμένα στην αποστολή βρίσκονται οι Εβρίτες Ανδρεάδης και Δημητρούδης, ενώ συμπεριελήφθησαν σε αυτή δυο παίκτες από την ομάδα των Παίδων: οι Βασίλης Τσάλας και Λευτέρης Καραγιώργος. Εκτός για την Ένωση θα είναι ο λίμπερο Κόνραντ Γκούζντα, του οποίου το κενό καλείται να καλυφθεί από τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Άγνωστο παραμένει τι γίνεται με το δελτίο του Δημήτρη Χατζόπουλου. Ο Αλεξανδρουπολίτης στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον Παμβοχαϊκό δεν αγωνίστηκε, αν και ήταν στο γήπεδο. Μάλιστα, ο αγώνας  άργησε να ξεκινήσει 15 λεπτά γιατί στην ΑΕΚ πίστευαν ότι θα έβγαζαν το δελτίο του Χατζόπουλου (θα αποκτηθεί με υποσχετική από την ΓΕ Αλεξανδρούπολης). Το δελτίο όμως δεν εκδόθηκε, ο Χατζόπουλος έκανε ζέσταμα αλλά δεν δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος και έγινε αγώνας δρόμου για να έρθει δελτίο ενός εφήβου προκειμένου να υπάρχουν εννέα παίκτες όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Όταν αυτό το δελτίο ήρθε, ο αγώνας ξεκίνησε υπό το βλέμμα του Πλάμεν Κριστόφ που είδε τη νέα του ομάδα να ηττάται με κάτω τα χέρια με 3-0 με τον Βούλγαρο τεχνικό να παραδέχεται: «Ήταν μια κακή εμφάνιση, αλλά με δουλειά και ενίσχυση όλα διορθώνονται». Βέβαια, η δουλειά είναι στο δικό του χέρι, ωστόσο για την ενίσχυση καλό είναι να κρατήσει μικρό καλάθι.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Χριστόφ δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας ούτε στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Ορεστιάδα καθώς η ΑΕΚ λόγω των αργιών δεν προλάβαινε  να καταθέσει τα έγγραφα για να του εκδοθεί η σχετική κάρτα από την Επιτροπή Ισοτιμίας της ΓΓΑ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τους παίκτες στην οδική τους οδύσσεια για την Ορεστιάδα τους συνοδεύει και ο νέος προπονητής των κιτρινόμαυρων, ο οποίος έκανε την προετοιμασία της ομάδας για όλη την εβδομάδα, ωστόσο χρέη προπονητή στον αγώνα με τον ΑΟΟ θα κάνει ξανά ο Ζήνων Ζοφόλης, ο οποίος ωστόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα μεταβεί το Σάββατο στην Ορεστιάδα.