Γ’ Εθνική: Το χιόνι και ο παγετός νέα εμπόδια για το Εβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Οι χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν καλύψει με ένα άσπρο πέπλο όλη την πόλη του Σουφλίου τις τελευταίες ημέρες – όπως φαίνεται από την φωτογραφία από το κέντρο της πόλης, στην Εθνική Τράπεζα. Αν και οι χιονοπτώσεις έχουν πλέον σταματήσει, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το δριμύ ψύχος και τον ισχυρό παγετό θέτουν σε αμφιβολία την εξ αναβολής αναμέτρηση του Έβρου με τον Πανσερραϊκό, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.

 

Οι άνθρωποι της ομάδας του Έβρου Σουφλίου έχουν φροντίσει να καθαρίζουν το γήπεδο από το χιόνι, ωστόσο πλέον τα νερά έχουν γίνει πάγος και καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο. Το πρωί η θερμοκρασία έφτασε τους -10 βαθμούς κελσίου και δεν αναμένεται να φτάσει πάνω από το μηδέν σε όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου, καθώς η ΕΜΥ έχει κάνει πρόβλεψη για ισχυρό παγετό.

Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν το προσεχές διήμερο, ωστόσο όπως είναι λογικό, από τον Πανσερραϊκό που ήδη έχουν επιβαρυνθεί με ένα άσκοπο ταξίδι στο Σουφλί, ζητούν να πληροφορηθούν έγκαιρα αν υπάρξει νέα πιθανότητα αναβολής ώστε να αποφύγουν ένα ακόμα πολυέξοδο ταξίδι. Το πιθανότερο είναι πάντως να μην οδηγηθούμε σε νέα αναβολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλή κατάσταση και σε κάθε περίπτωση οι παίκτες των δύο ομάδων θα πρέπει να προσέξουν πολύ και να προστατευθούν από τυχόν τραυματισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής (4 Ιανουαρίου) και θα μεταδοθεί ζωντανά, εφόσον διεξαχθεί φυσικά, από το ThrakiSportS…