Άμεση απάντηση Γκιρτζίκη σε Αλαφούζο και Παναθηναϊκό

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Άμεση ήταν η αντίδραση του Ξανθιώτη προέδρου της ΚΕΔ και υποψηφίου προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη, που με δηλώσεις του τόνισε το… αυτονόητο και κοινά γνωστό, πως δεν είναι αυτός που κάνει τους ορισμούς των διαιτητών, οπότε ολόκληρη η ανακοίνωση των «πράσινων» είναι τουλάχιστον άστοχη. Παράλληλα ο Γκιρτζίκης μιλά για την απόφαση του να διεκδικήσει τα ηνία της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος  Γκιρτζίκης σε δηλώσεις του στο sport24, ανέφερε ότι δεν πρόκειται περί ασυμβίβαστου, όπως υποστήριξε μέσω ανακοίνωσης ο Παναθηναϊκός (Θυμηθείτε ΕΔΩ), εξηγώντας: «Ποιο ασυμβίβαστο; Δεν υπάρχει αυτό που λένε. Δεν ορίζω εγώ διαιτητές. Αν τους όριζα, τότε θα είχαν δίκιο. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα».

Για την υποψηφιότητα του ο Ξανθιώτης παράγοντας τόνισε: «Δεν είναι αποκλειστικά δική μου η απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ. Οι τοπικές Ενώσεις με… έσπρωξαν στην κατεύθυνση αυτή. Ούτως ή άλλως, αν δεν βολιδοσκοπήσει κανείς τις προθέσεις των Ενώσεων σχετικά με το ποιον προτίθενται να στηρίξουν, δεν μπορείς να κατέβεις ως υποψήφιος. Αυτές έχουν τον πρώτο λόγο” είπε αρχικά και εξέφρασε τη σιγουριά του για νίκη στις επερχόμενες εκλογές:

‘Βλέποντας ότι υπήρχε πρόσφορο έδαφος μετά την παραίτηση του κ. Σαρρή και ότι ήμουν αποδεκτός σε πολύ μεγάλο ποσοστό, πήρα την απόφαση αυτή. Οι Ενώσεις θέλουν να ηγηθώ. Έχω καθολική αποδοχή και φαίνεται ότι θα έρθει η νίκη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε και ποιος άλλος θα είναι υποψήφιος».