Σκέψεις στην ΑΕΚ για αναβολή του αγώνα του Σαββάτου με Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Η πρεμιέρα του νέου έτους για τη Volley League είναι προγραμματισμένη να γίνει στο “Νίκος Σαμαράς” για το Σάββατο ανάμεσα στην Ορεστιάδα και την ΑΕΚ, ωστόσο στην Ένωση πως θα πραγματοποιήσουν οδικώς το μακρινό ταξίδι προς το Β. Έβρο δεδομένου και των ασχημων προβλέψεων για χιονόπτωση μετά τη Πρωτοχρονιά.  

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι καιρικές συνθήκες τις επόμενες ημέρες θα επιδεινωθούν κατά πολύ στον Έβρο κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την μετάβαση (οδική πιθανότητα) της αποστολή της ομάδας προς την Ορεστιάδα και έτσι θα γίνει μια προσπάθεια επικοινωνίας, όπως γραφει το volleyplanet, με την διοίκηση της εβρίτικης ομάδας έτσι ώστε να αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και να μετατεθεί για άλλη ημερομηνία.

Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτό από την διοργανώτρια, αν και η αναμέτρηση δεν είναι τηλεοπτική ώστε να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα προκειμένου να δώσουν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς στον Έβρο και ο ΑΟΟ πιθανότατα θα έχει να αντιμετωπίσει έναν καταπονημένο από τέτοιο ταξίδι αντίπαλο, χώρια τα υπόλοιπα προβλήματα που τον ταλανίζουν, σε αυτόν τον “τελικό”, όπως έχει εξελιχθεί η αναμέτρηση μετά τις τέσσερις σερί ήττες.