Photos: Στη Θεσσαλονίκη για φιλικά αλλά και στο “Nick Galis Hall” η ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η ακαδημία της ΑΕ Κομοτηνής το τριήμερο 27-29/12 με δύο τμήματα (παιδικό & 2002-03) για φιλικά παιχνίδια και όχι μόνο.

Την πρώτη μέρα και μετά από ταξίδι τριών ωρών η ομάδα βρέθηκε κατευθείαν στο γήπεδο Πανοράματος, όπου έπαιξε με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Σ.Πανοράματος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η ΑΕΚ βρέθηκε στο “Nick Galis Hall” να παρακολουθήσει τον αγώνα της Α1 ανάμεσα στον Άρη με τα Τρίκαλα.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Κομοτηνής ευχαριστεί την διοίκηση της Κ.Α.Ε. Άρης για την ελεύθερη είσοδο της αποστολής μας στον αγώνα, αλλά και τους προπονητές Κατσικάρη Γιώργο και Κοτανίδη Άκη για την μεσολάβηση.

Την δεύτερη μέρα επισκεφθήκε το Μουσείο Αθλητισμού και αμέσως μετά δίπλα στο Ιβανώφειο  έπαιξε φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα τμήματα του Γ.Σ. Ηρακλής. Την τρίτη μέρα βρεθηκε στην Μίκρα όπου το παιδικό τμήμα έπαιξε φιλικό με το παιδικό του Α.Κ. Αστέρια (σύλλογος του coach Ροδόπουλου) ενώ αμέσως μετά στον Εύοσμο έπαιξαν φιλικό οι γεννημένοι 2002-03 με αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας GBA.

“Σε γενικές γραμμές ήταν μία πολύ ωραία αποστολή, χωρίς παρατράγουδα, με καλές και κακές στιγμές, οι οποίες όλες συνέβαλαν με τον τρόπο τους στον σκοπό της, που δεν ήταν άλλος απ’ την συγκομιδή αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών εμπειριών. Περάσαμε πολύ ωραία, παίξαμε και είδαμε πολύ μπάσκετ, επισκεφτήκαμε γήπεδα και μουσείο, αλλά χαλαρώσαμε κιόλας με στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς”, επισημαίνει ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/VFjiOIVOaY4?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]