Ένας ακόμη Κότινος για τον (κορυφαίο θρακιώτη αθλητή του 2014) Σταμάτη Παπάζογλου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, μετά από πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Πέπλου, η ονομασία της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Πέπλου σε «Σταμάτης Παπάζογλου». Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο κολυμβητής Σταμάτης Παπάζογλου, που φέτος αναδείχθηκε από την ψηφοφορία του ThrakiSportS κορυφαίος αθλητής της Θράκης για το 2014, κατάγεται και διαμένει στον Πέπλο.

Όπως είναι γνωστό, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics 2014, που διεξήχθησαν στην Αμβέρσα του Βελγίου, πρώτευσε στα 25 μέτρα ύπτιο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Αυτή η επιτυχία του σε μια διοργάνωση, η φλόγα της οποίας ως γνωστόν άναψε στον Έβρο και την Αρχαία Ζώνη Μεσημβρίας, αποτέλεσε τον λόγο που ψηφίστηκε ως κορυφαίος θρακιώτης αθλητής της χρονιάς σε όλα τα αθλήματα για την χρονιά που φεύγει.

Ο Σταμάτης Παπάζογλου είναι αθλητής του Συλλόγου «Κότινος» ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης. «Η πρόταση μας ως Δημοτική Αρχή και η ψήφιση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελούν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τον Σταμάτη», ανέφερε σε δηλώσεις του για την ονομασία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Πέπλου, ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης.