Βουλγαρική επικράτηση σε παγωμένο κλειστό για το τουρνουά “Κυκλωπάκι”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Η βουλγάρικη Bucky Gabrovo αναδείχθηκε νικήτρια στο διεθνές φιλικό τουρνουά χάντμπολ «Κυκλωπάκι 2014» για κορίτσια κάτω των 15 ετών, που διοργάνωσαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30 Δεκεμβρίου), μετά από τρεις ημέρες αγώνων στις Φέρες και το κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Τη 2η θέση κατέλαβε η Δράμα, ενώ την 3η άλλη μία ομάδα από τη Βουλγαρία, η HK  Haskovo. Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του τουρνουά αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών και των 9 ομάδων που συμμετείχαν η Iva Georgieva από τους νικητές της Bucky Gabrovo.

Στην διοργάνωση που όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Κυκλώπων Δημήτρης Χαραλαμπάκης στόχος είναι να γίνει και του χρόνου, συμμετείχαν επίσης οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, η Προσοτσάνη, οι Ακρίτες Νευροκοπίου, ο Φέρωνας Βέροιας, ο Ορφέας Κατερίνης και η Gabrovo H.C. 

Για την ιστορία στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά η Bucky Gabrovo επικράτησε με 27-17 στον βουλγαρικό εμφύλιο του Haskovo, ενώ στον αγώνα που προηγήθηκε σήμερα το πρωί στο… παγωμένο λόγω της έλλειψης θέρμανσης κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», η Προσοτσάνη νίκησε 22-12 τους Κύκλωπες.