Στον Ηρακλή ο Γιαννίκογλου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη : Κώστας Καραγιάννης

– Στον Ηρακλή και στην Football League θα συνεχίσει ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Μάκης Γιαννίκογλου, με τον «γηραιό» να τον ανακοινώνει σήμερα.

Ο 22χρονός Καβαλιώτης που την φετινή σεζόν ήταν στον Φωκικό με τον Γιώργο Μαραντά, αποχώρησε από την ομάδα της Άμφισσας και δεν άργησε να βρει ομάδα, υπογράφοντας στον Ηρακλή. Ο Γιαννίκογλου έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ξάνθη ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ομόνοια(Κύπρος), Καβάλα και τον Φωκικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Τον τερματοφύλακα Μάκη (Σεραφείμ) Γιαννίκογλου, ο οποίος το τελευtαίο εξάμηνο αγωνιζόταν στο Φωκικό, απέκτησε ο Ηρακλής, για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.Ο 21χρονος τερματοφύλακας που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1993 στην Καβάλα, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 χρονών στα τμήματα υποδομής της SKODA Ξάνθης και έξι χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια Κύπρου, όπου παρέμεινε για μία διετία. Την περίοδο 2013 – 2014 αγωνίστηκε στη Νέα Καβάλα και από το καλοκαίρι ανήκε στο δυναμικό του Φωκικού Άμφισσας».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 21χρονος τερματοφύλακας με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε: «Κατ΄ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει, όπως και όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος μια ομάδας που έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής με το έμψυχο υλικό που διαθέτει, αλλά και τη δυναμική που έχει σαν σύλλογος, θα πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει από την αρχή της περιόδου».