Οριστικό! Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

– Όπως αποφάσισε την Τρίτη 30/12 το έκτακτο Δ.Σ. της ομοσπονδίας, οι αρχαιρεσίες για τη θέση του προέδρου μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή, θα πραγματοποιηθούν πριν τις βουλευτικές εκλογές και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έθεσε και επίσημα ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Έτσι έχουμε πλήρη επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού χτεσινοβραδινού ρεπορτάζ του ThrakiSportS (Θυμηθείτε ΕΔΩ) καθώς και όλων όσων προηγήθηκαν μετά την παραίτηση Σαρρή την περασμένη εβδομάδα, που σας αποκάλυψαν την υποψηφιότητα του Ξανθιώτη προέδρου της ΚΕΔ Γιώργου Γκιρτζίκη, που φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να γίνει ο πρώτος Θρακιώτης που  θα αναλάβει επικεφαλής της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας!

Παράλληλα με την  ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ο Γιώργος Γκιρτζίκης με επιστολή του έκανε γνωστές τις προθέσεις, υποστηρίζοντας πως μπορεί να οδηγήσει το ποδόσφαιρο χωρίς αντιπαραθέσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει  στην επιστολή του ο Γιώργος Γκιρτζίκης (στην φωτο δεξιά, έχοντας αριστερά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραβασίλη κατά την προσέλευσή τους σε ΔΣ της ΕΠΟ):

«Αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. έχοντας πλήρη τη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών που προκύπτουν από την επιλογή μου αυτή και τη θητεία μου στα διοικητικά του αθλήματος όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Έχω την εμπειρία και τη διάθεση να ηγηθώ μιας νέας εποχής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διατηρώ όλα τα θετικά στοιχεία της θητείας του προηγούμενου προέδρου, τα οποία δεσμεύομαι πως θα διευρύνω και θα κατοχυρώσω.
Είμαι έτοιμος να προχωρήσω, μετά από κατάθεση προτάσεων και σε συνεργασία με κάθε ενδιαφερόμενο, σε κάθε απαραίτητη διορθωτική κίνηση για πλευρές της λειτουργίας της Ομοσπονδίας που χρειάζεται να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους.
Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται πραγματικά και όχι για το θεαθήναι για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συνεργασία μαζί τους για την υλοποίηση ρηξικέλευθων προτάσεων θα είναι για μένα το στοίχημα που θα επιδιώξω πάση θυσία να κερδίσω.
Θα υπερασπιστώ μια νέα δημόσια εικόνα του αθλήματος, της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων – Μελών της χωρίς αποκλεισμούς και τιμωρητικές διαθέσεις.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πορευτεί στην επόμενη μέρα με ηρεμία, χωρίς κραυγές και μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις».

Θυμηθείτε με ένα κλίκ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS για την υποψηφιότητα του Γιώργου Γκιρτζίκη, αλλά και γιατί είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ.