Με κόσμο (και) του Πανθρακικού στα Πηγάδια! Πήρε εισιτήρια για το «Ελ Θράκικο»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με κόσμο όχι μόνο από την γηπεδούχο ομάδα της Ξάνθης αλλά και από τον φιλοξενούμενο Πανθρακικό θα έχουν τα Πηγάδια στο μεγάλο “Ελ Θράκικο” της προσεχούς Δευτέρας, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS. Ο Πανθρακικός ζήτησε και έλαβε από την Ξάνθη εισιτήρια, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να δούμε Θρακιώτικο ντέρμπι με φιλάθλους και των δύο, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει.

 Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανθρακικός ζήτησε και έλαβε μόλις 400 εισιτήρια για το συγκεκριμένο τοπικό ντέρμπι, δηλαδή λιγότερο από το ένα τρίτο σε σχέση με αυτά που λαμβάνουν οι λεγόμενες “μεγάλες” ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και τα οποία θα λάβει όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS και ο Ολυμπιακός για το ματς της 11ης Ιανουαρίου.

Τέλος, όπως επίσης πληροφορείται το ThrakiSportS, τα εισιτήρια που προορίζονται για τους οπαδούς του Πανθρακικού που θα πάνε στα Πηγάδια από την Κομοτηνή θα στοιχίζουν 15 ευρώ το καθένα και θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου. Ενώ θα υπάρχουν και εκδοτήρια φίλους της Ξάνθης που δεν έχουν κάρτα διαρκείας.