Αυτοί είναι οι κορυφαίοι στα σπορ της Θράκης για το 2014! Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας…

Με συμμετοχή 877 φίλων αναγνωστών και αναγνωστριών του ThrakiSportS, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τους κορυφαίους στα σπορ της Θράκης την χρονιά που φεύγει.

Οι αναγνώστες του ThrakiSportS κλήθηκαν από κοινού με την συντακτική ομάδα της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας της Θράκης να επιλέξουν τον καλύτερο θρακιώτη αθλητή, την καλύτερη θρακιώτισσα αθλήτρια, τον καλύτερο θρακιώτη προπονητή, τον καλύτερο θρακιώτη διαιτητή και την καλύτερη ομάδα της Θράκης για το 2014.

Μετά από 25 ημέρες ψηφοφορίας και σχεδόν τρία εικοσιτράωρα καταμέτρησης (δεν είναι και λίγο να μετράμε 877 συμμετοχές και να απαντάμε στον καθέναν ξεχωριστά), το ThrakiSportS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των κορυφαίων στα σπορ της Θράκης για το 2014.

Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών που διεξήχθησαν έχουν ως εξής:

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ):

1. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ  17,9%
2. ΔΗΜΟΣ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ 13,6%
3. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ  11,8%
4. ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ  11,1%
5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΡΙΤΣ 7,7%
6. ΔΗΜΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ 7,4%
7. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ 6,9%
8. ΜΑΚΗΣ ΚΑΛΑΡΑΣ 6,7%
9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 5,6%
10. ΓΙΟΥΡΙ ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ  5,3%
11. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ  3,1%
12. ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΙΝΑΣ 1,4%
13. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ 0,8%
14. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ 0,4%
15. ΙΓΚΟΡ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ 0,3%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΜΙΝΕΒΕΡ ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ):

1. ΗΡΩ ΚΟΖΑΡΗ 27,6%
2. ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ  26,1%
3. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ 25,7%
4. ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 12,3%
5. ΕΦΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ 4,2%
6. ΕΛΕΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ 1,7%
7. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ 1,4%
8. ΕΛΕΝΗ ΣΑΛΙΝΟΥΔΗ 0,7%
9. ΜΙΝΕΒΕΡ ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ 0,3%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): 

1. ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ  47,2%
2. ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 35,2%
3. ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ  8,8%
4. ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ   5,4%
5. ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ  2,8%
6. ΕΛΕΝΗ ΜΕΜΕΤΖΗ 0,5%
7. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΑΝΤΑΡΑΣ  0,1%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΟΥΛΑ):

1. ΧΑΣΑΝ ΚΟΥΛΑ  28,9%
2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΕΛΗΣ  28,6%
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 19,2%
4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ 13,3%
5. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΤΜΑΝ  5%
6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ 4,2%
7. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΙΝΔΡΗΣ 0,4%
8. ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗΣ 0,4%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ): 

1. SKODA ΞΑΝΘΗ Κ17 (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)   35,1%
2. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΒΟΛΕΪ)   34,4%
3. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ) 17,3%
4. ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ) 4,2%
5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) 3,7%
6. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) 2,8%
7. 2ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) 1,9%
8. ΜΙΡΜΑΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΤΖΟΥΝΤΟ)  0,4%
9. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΞΑΝΘΗΣ (ΠΑΛΗ)  0,2%

 

 

Κατά συνέπεια, καλύτερος αθλητής αναδείχθηκε ο Σταμάτης Παπάζογλου, καλύτερη αθλήτρια η Ηρώ Κοζάρη, καλύτερος προπονητής ο Σάκης Μουστακίδης, καλύτερος διαιτητής ο Χασάν Κούλα και καλύτερη ομάδα η Κ17 της Skoda Ξάνθη.

 

ΟΣταμάτης Παπάζογλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25 μέτρα ύπτιο της κατηγορίας του, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας. Ο Εβρίτης πρωταθλητής του Κότινου Αλεξανδρούπολης ανέβηκε έτσι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους αγώνες κολύμβησης και αυτή  ήταν η μοναδική φορά που ακούστηκε για αγωνιστικούς λόγους ο ελληνικός εθνικός ύμνος στην διοργάνωση, η φλόγα της οποίας άναψε στις αρχές Σεπτέμβρη στην Αρχαία Ζώνη της Μεσημβρίας, στον Έβρο.

Η Ηρώ Κοζάρη αναδείχθηκε τρίτη στο διπλό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, επέστρεψε με μετάλλιο στο στήθος στην Αλεξανδρούπολη και ανάγκασε μέχρι και τον υφυπουργό Εξωτερικών Ακη Γεροντόπουλο να θυμηθεί να νιάτα του ως αθλητής του πινγκ πονγκ και να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση. Στην αρχή της χρονιάς αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Θράκης Κορασίδων, αλλά ένας τραυματισμός της στέρησε πολλές συμμετοχές σε αγώνες και επομένως πολλές επιπλέον διακρίσεις. Θεωρείται μεγάλο ταλέντο στον χώρο του πινγκ πονγκ και δεν είναι τυχαίο ότι είχε επιλεγεί μεταξύ χιλίων παιδιών να είναι σημαιοφόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην παρέλαση της 14ης Μαΐου.

Ο Σάκης Μουστακίδης αποτελεί τον αρχιτέκτονα της εκπληκτικής για ακόμα μια χρονιά πορείας του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Οδήγησε την ομάδα στους τελικούς της Volley League και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ με έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι, κατάφερε με σχετικά μικρό μπάτζετ να δημιουργήσει και πάλι ένα αξιόμαχο σύνολο που πρωταγωνιστεί και τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν ο άνθρωπος που αναδείχθηκε από τους αναγνώστες και την συντακτική ομάδα του ThrakiSportS με συντριπτική πλειοψηφία κορυφαίος θρακιώτης προπονητής σε όλα τα σπορ και για το 2013 και διατήρησε τον… «τίτλο» του.

Ο Χασάν Κούλα ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ξάνθης.Παρουσιάζοντας καταπληκτική εξέλιξη, όχι μόνο ορίζεται ολοένα και πιο συχνά ως βοηθός στα μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League, αλλά πλέον είναι και επίσημα ο πρώτος διεθνής διαιτητής που προέρχεται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και τιμά με την παρουσία του την ελληνική διαιτησία σε διεθνείς διοργανώσεις, έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Ήταν ο νικητής της ψηφοφορίας που διοργάνωσε το ThrakiSportS και για την περσινή χρονιά του 2013, οπότε και αυτός διατήρησε τον… «τίτλο» του.

Η Skoda Ξάνθη Κ17 αναδείχθηκε πανάξια πρωταθλήτρια Ελλάδος στο συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League, κερδίζοντας στον τελικό με 2-1 τον Ολυμπιακό. Ήταν ένας τίτλος που απέδειξε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των Πηγαδίων και απέδειξε ότι με μεθοδικότητα και επενδύοντας στη νέα γενιά, οι ομάδες έχουν μέλλον. Τα περισσότερα από τα παιδιά της ομάδας προωθήθηκαν πλέον στην Κ20, ωστόσο και η νέα γενιά της Κ17 αποδεικνύεται δυνατή με αποτέλεσμα η ομάδα να πρωταγωνιστεί και στο νέο πρωτάθλημα δείχνοντας διάρκεια!

 

Όπως προαναφέρθηκε, συνολικά 877 αναγνώστες έσπευσαν να ψηφίσουν από την 1η ως και τις 26 Δεκεμβρίου στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook. Τόσοι έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία και παράλληλα όλοι συμμετέχουν στην κλήρωση για ορισμένα συμβολικά δώρα που θα δώσει το ThrakiSportS στους συμμετέχοντες (θα ενημερωθείτε σε μελλοντική ανάρτηση, καθώς επιδιώκουμε ακόμα κάτι που εφόσον υλοποιηθεί, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα). Οι ψήφοι τους συνεκτιμήθηκαν με αυτές της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS, ώστε να βγουν τα αποτελέσματα.

Από όλη την δημοσιογραφική ομάδα του  ThrakiSportS ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή στην ψηφοφορία στην ανάδειξη των καλύτερων του 2014 και πάνω από όλα για την στήριξη που δείχνετε σε αυτήν την προσπάθεια. Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι μια χρονιά σημαδιακή, με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες για τις ομάδες και τους αθλητές της Θράκης. Και με το καλό, όλοι μαζί να είμαστε πάλι τέτοια μέρα, σε ένα χρόνο, χωρίς ΚΑΜΙΑ απώλεια, έτοιμοι να αναδείξουμε τους κορυφαίους στα σπορ της Θράκης για το 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!