Βράβευση της… Καλλονής στον Κυπρίνο του Β. Έβρου από τον Ακρίτα Ορμενίου!!!

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Μέχρι το πιο ακριτικό τμήμα του Βορείου Έβρου ακούστηκε το όνομα της ΑΕΛ Καλλονής καθώς η διοίκηση του τοπικού Ακρίτα Ορμενίου βράβευσε τον πρόεδρο των Λέσβιων Νίκο Μιχαλάκη αλλά και τον προπονητή της Κ17 Χρήστο Πελέκη, ο οποίος έχει καταγωγή από την περιοχή.

 

Όλα αυτά έγιναν στο περιθώριο διεθνούς φιλικού αγώνα με την Σβίλεγκραντ. Μάλιστα, η Καλλονή εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Μία βράβευση αποτέλεσε αφορμή για να ακουσθεί το όνομα της Καλλονής μας στο βορειότερο σημείο της Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Ορμένιο Έβρου. Ο λόγος για την τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου “Κυπρίνος” έδρα της τοπικής ομάδας “Θύελλα Κυπρίνου” στο πλαίσιο της οποίας έλαβαν τιμητικές πλακέτες ο προπονητής της Καλλονής Κ17 Χρήστος Πελέκης και διά του ιδίου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Νίκος Μιχαλάκης. Αφορμή για τις βραβεύσεις πέρα από τη φήμη της ομάδας μας υπήρξε το ότι το Ορμένιο είναι τόπος καταγωγής της μητέρας του προπονητή Χρήστου Πελέκη.

Η διαδικασία περιελάμβανε φιλικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα που αποτελείτο από επίλεκτους παίκτες του Ακρίτα Ορμενίου και του Τριγώνου Έβρου και την βουλγαρική ομάδα Γ’ Εθνικής “Svilengrand”. Σημειωτέον ότι ο ακριτικός γραφικός προορισμός που απέχει λίγα λεπτά από τα βουλγαρικά σύνορα φιλοξένησε για πρώτη φορά ομάδα και μάλιστα στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.

Μετά το πέρας του ματς ακολούθησε η παράδοση παραλαβή των βραβείων που αφορούσαν και την Καλλονή από τον Χρήστο Πελέκη ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το “Το όνομα της ομάδας μας ακούστηκε και τιμήθηκε στο βορειότερο άκρο της Ελλάδας”.

Ο προπονητής της Καλλονής Κ17 φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τόσο για τη δική του όσο και για τη βράβευση του προέδρου της Καλλονής Νίκου Μιχαλάκη την ομάδα του Ακρίτα Ορμενίου και δη τον πρόεδρο της Κωνσταντίνο Βασιλιάδη καθώς και τον προπονητή της Κωνσταντίνο Πασακαλίδη. Επιπλέον ευχαριστίες απεύθυνε στην ομάδα «Svilegrand», στους φιλάθλους του Ακρίτα και την ομάδα της Θύελλας Κυπρίνου για την παραχώρηση του γηπέδου όπου διεξήχθη ο αγώνας».

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλήρες φωτογρεπορτάζ από την βράβευση αλλά και τον φιλικό αυτό αγώνα…