Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων: Όσα έγιναν στον αγώνα παίδων ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με γκολ του Τζαφάλια από κόρνερ του Παπαγεωργίου οι παίδες της ΕΠΣ Θράκης νίκησαν με 1-0 αυτούς της ΕΠΣ Ξάνθης, σε εξαναβολής αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ενωσιακό γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής  «Γιώργος Παπαδριέλλης».

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επετεύχθη στο 14ο λεπτό με κοντινό σουτ, ενώ στο 42′ ο Αθανασιάδης  εκτέλεσε κόρνερ και ο Αχμέτ Σαμέτ έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έτσι δεν παραβιάστηκε για δεύτερη φορά η εστία των ξανθιωτών.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Χρήστο Δρούζα και Γιάννη Ζηλούδη (τους βλέπετε από την είσοδο στον αγώνα στην φωτογραφία της εφημερίδας “Περισκόπιο”, το οποίο και ευχαριστούμε).

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Ράπτης, Σμαραγδάς, Ανδρέου, Αχμέτ Σαμέτ, Τζαφάλιας, Τζελέπης, Νικολάϊδης (78΄ Θεοδώρου), Παπαγεωργίου, Παπασάββας (70΄ Κωσταρέλης), Αθανασιάδης, Παγκοζίδης.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: (Μπάμπης Σπυριδόπουλος): Λαπαδώνης, Γιατζόγιας, Φραγκούλης, Τενεκές (60΄ Κούγιας), Κοψαλίδης, Σπυριδωνίδης, Κουτσογιάννης Χρ., Γκιασαπαγιαζίδης (70΄ Κουτσογιάννης Α.), Τηλαβερίδης, Δεμερτζής, Χαραμανάβης. 

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Παίδων
ΕΠΣ Δράμας– ΕΠΣ Καβάλας   3-2
ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης  1-0
ΕΠΣ Έβρου  Ρεπο

Βαθμολογία
1. ΕΠΣ Δράμας*  (4)    10
2. ΕΠΣ Θράκης*  (4)    9
3. ΕΠΣ Έβρου (4)    8
4. ΕΠΣ Καβάλας(5)   3
5. ΕΠΣ Ξάνθης(5)      1

* Οι ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Δράμας έχουν έναν αγώνα λιγότερο, ενώ η ΕΠΣ Έβρου έχει κάνει το ρεπό της,