Στον… «αέρα» λόγω εκλογών τα ματς Πανθρακικός – Λεβαδειακός και Ξάνθη – ΠΑΣ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ένα σημαντικό πρόβλημα… προκάλεσε η «πτώση» της Κυβέρνησης, έπειτα από την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την… προκήρυξη εκλογών για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τον Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (29/12) διεξήχθη η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο, δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 βουλευτών στην πρόταση της Κυβέρνησης για τον Σταύρο Δήμα, με αποτέλεσμα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να προκηρύξει εκλογές για τις 25 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως την Κυριακή που οι Έλληνες θα οδηγηθούν στις κάλπες δεν δύναται να πραγματοποιηθούν αγώνες της Super League, κάτι που προκαλεί σημαντικό πρόβλημα στη διοργανώτρια αρχή, μια και δεν υπάρχει η… δυνατότητα αναβολής της 20ης αγωνιστικής, που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 24-26 Ιανουαρίου.

Οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες και εντός των επόμενων ημερών, η Super League θα κληθεί να αποφασίσει για το… μέλλον της αγωνιστικής. Σύμφωνα με το σενάριο που φαντάζει πιο… πιθανό, είναι η μετάθεση των αγώνων της Κυριακής, για το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 του μηνός.

Στην προκειμένη περίπτωση, όσον αφορά τις ομάδες της Θράκης, σε αμφιβολία τίθεται πρωτίστως η αναμέτρηση Πανθρακικού – Λεβαδειακού που έχει προγραμματιστεί για τις 17:15 της Κυριακής 25 Ιανουαρίου και δευτερευόντως το ματς Ξάνθης – ΠΑΣ Γιάννινα που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, παραμονή των εκλογών δηλαδή και μάλιστα νωρίς, στις τρεις το μεσημέρι.