Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο ματς MENT – Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Λιγομίλητος και στεναχωρημένος από τη νεα ήττα, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΟΟ Κώστας Δεληκώστας σε αντίθεση με το στρατόπεδο της ΜΕΝΤ όπου επικρατούσε εφορία.

Ο προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας Κώστας Δελήκωστας δήλωσε: «Δυστυχώς κάναμε κακή εμφάνιση. Στο 1ο και στο 3ο σετ είχαμε πολύ κακή υποδοχή. Ο Λούνα δε μπόρεσε να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού και αυτό μας κόστισε στην επίθεση. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης: «Είναι μία μεγάλη νίκη που ήρθε μέσα από συντονισμένη προσπάθεια όλης της ομάδας. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που πάλεψαν και έκλεισαν τα κενά που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Φτάσαμε τους 12 βαθμούς που ήταν ο αισιόδοξος στόχος για τον Α΄γύρο. Είναι πολύ καλή συγκομιδή και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να να αποφύγουμε τα πλέι άουτ».

Ο θρακιώτης βολεϊμπολίστας της ΜΕΝΤ Ζένια Γκόρτσανιουκ είπε: “Ήταν μία νίκη χαρακτήρα. Παρά τις απουσίες κάποιων παιδιών, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν άλλοι συμπαίκτες μας με τις προπονήσεις αυτή την περίοδο, όσοι μπήκαμε στο γήπεδο προσπαθήσαμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τα όποια κενά και τελικά μετά τα δύο πρώτα σετ, αντιμετωπίσαμε το ματς με περισσότερη σοβαρότητα και φτάσαμε σε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο που μας επιτρέπει να κλείσουμε με επιτυχία το 2014. Χρόνια πολλά σε όλους και ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας”.