ΕΠΣ Έβρου: Το Διδυμότειχο τίμησε τον προπονητή του Έβρου Σουφλίου!

 

 
Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Την Πέμπτη ανήμερα των Χριστουγέννων στο “ALEXANDER” Χειμώνιο που κατακλύστηκε από φίλους του συλλόγου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ετήσιος Χορός του Διδυμοτείχου, όπου τιμήθηκε ο Προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο του Έβρου ως αθλητής και τώρα από το πόστο του προπονητή.

Μάλιστα στην ίδια δημοσίευση απο την ιστοσελίδα thrakiotis, υπάροχυν και οι δηλώσεις του προπονητή του Έβρου στην προσωπική του σελίδα στο facebook, που ευχαρίστηκε την ομάδα του Διδυμοτείχου για την τιμή που του έκανε παρότι δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Αραμπατζής:

“ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ…….ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΡΘΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ………ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ”