Νίκη με ανατροπή για την Κ20 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Τη νίκη σε εξ’ αναβολής αγωνα της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα υποδομών Κ20 της Super League πέτυχε η ομάδα του Πανθρακικού στο γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου επί την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη και ανέβηκε στη 12η θέση με 15 βαθμούς προσπερνώντας του Κρητικούς που έμειναν στους 14 πόντους και με αγώνα περισσότερο (σε 15 αγώνες) από τους κομοτηναίους.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη πέτυχε μια δύσκολη νίκη 2-1 με ανατροπή αφού στο πρώτο ημίχρονο όπου έκανε και δυο αναγκαστικές αλλάγες στο πρώτο εικοσάλεπτο  βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους Ηρακλειώτες. Οι φιλοξενούμενοι θα προηγουθούν στο 40′ με σουτ του Βογιατζή στο πρώτο ημίχρονο, ενω ο Πανθρακικός θα ισοφαρίσει με τον Μανδήλα στο 56′ με σουτ έπειτα από ωραίο συνδυασμό και θα κάνει την ανατροπή και το 2-1 με τον Φραγκούλη με ωραίο πλασέ στο 59′, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρονται για οφ σαιντ. Τελικά το σκορ παρεμεινε στο 2-1 παρά τις ευκαιρίες που έχασαν οι δυο ομάδες (Φωτο Rodopisports)

Πανθρακικός: Θυμιανίδης (13′ Συδονινός), Φραγκούλης, Κούτρας, Μουζασβίλι, Δημητριάδης (62 Μίλκας), Καπετάνος, Κουραλίδης, Ψάλτης, Παπαρούνας, Γκουτσίδης, Φαρμάκης (21 Μανδήλας).
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Λίκα, Βασιλάκης, Σηφάκης, Χαρκουτσάκης, Φουκαράκης (76 Μέμος), Γεωργαντόπουλος, Βογιατζής, Μανουσάκης, Λεμόνιας, Λυχδάκης (61 Νόκας).