Ξανά στην Κωνσταντινούπολη ο ΣΔΚ Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Μπορεί και στο δεύτερο ταξίδι που πραγματοποίησε για φέτος ο ΣΔΚ Θράκης να μην έφερε γούρι σε ελληνική ομάδα, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ έχασε και ο Ολυμπιακός από τη Γαλατασαράϊ, όμως τα μέλη και οι φίλοι του ΣΔΚ Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άλλες τρεις φορές τις δύο ελληνικές ομάδες στην Κωνσταντινούπολη.

Στους ομίλους που δημιουργήθηκαν για τη δεύτερη φάση της Euroleague ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον 5ο ομίλο και θα αντιμετωπίσει στις 27 Μαρτίου τη Γαλατασαράϊ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον 6ο όμιλο και θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη άλλες δύο φορές. Στις 16 Ιανουαρίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ και στις 29 Ιανουαρίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής για να αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού.

Ήδη ο ΣΔΚ Θράκης έχει προαναγγείλει την πρώτη του εκδρομή για αυτή τη σειρά αγώνων, καθώς τα μέλη και οι φίλοι του συνδέσμου θα βρίσκονται στις 16 Ιανουαρίου στις κερκίδες της Ούλκερ Αρένα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτέ Ούλκερ με τον Ολυμπιακό.