Η αλήθεια για την φημολογούμενη μεταγραφή του τερματοφύλακα του Πανθρακικού στον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Εντονότατα φημολογείται τις τελευταίες ημέρες ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά να κάνει κρούση στον Πανθρακικό για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη. Μάλιστα και ο ίδιος ο νεαρός γκολκίπερ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο από την Θεσσαλονίκη διαρρέουν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αν και δεν διαψεύδεται ότι μετά τον τραυματισμό του Γλύκου αναζητείται ένας καλός και νεαρός κατά προτίμηση τερματοφύλακας.

 

Το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη ακούγεται όλο και πιο έντονα στην Τούμπα και πολλοί εκτιμούν ότι ίσως και να είναι μια από τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο, ώστε να κάνει παρέα με τον συνεπώνυμό του και αρχηγό του δικεφάλου Κλάους. Άλλωστε, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει στα πλάνα του τον νεαρός τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, που θα τον αφήσει για τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά και σε συνδυασμό με τις περιπτώσεις των Χακόμπο και Ιτάνζ, η ανάγκη για απόκτηση ενός τερματοφύλακα κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη. 

Ο 20χρονος πορτιέρο με καταγωγή από το Κιλκίς μίλησε στην «Αrena» για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, για τις ευκαιρίες που δίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για την επιθυμία να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους. «Το έχω ακούσει και εγώ πολύ έντονα στην Κομοτηνή, αλλά και στον Τύπο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ προς την ομάδα μου, τον Πανθρακικό. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016. Εγώ από τη μεριά μου, αυτό που κάνω είναι να μην το σκέφτομαι και να συγκεντρώνομαι», απάντησε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο ερώτημα αν θα ήθελε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου και να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει υψηλούς στόχους, απάντησε: «Και ποιος δεν θα ήθελε να πάει σε μια μεγάλη ομάδα, που διεκδικεί κάθε χρόνο πρωτάθλημα, κύπελλο και φυσικά μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα με πολύ καλό προπονητή που δίνει ευκαιρίες σε παίκτες της ηλικίας μου. Θα δούμε τι θα γίνει…».

Την ίδια ώρα πάντως, από την πλευρά του ΠΑΟΚ διέρρεαν ότι δεν είναι εκείνοι που πρώτοι έκαναν κίνηση για τον Αθανασιάδη, αλλά συγκεκριμένος μάνατζερ που τους πρότεινε το όνομά του. Βέβαια, να προτείνει μάνατζερ σε τέτοια περίοδο παίκτη που έχει συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο ακόμα, είναι αν μη τι άλλο αξιοπερίεργο, εκτός και αν υπάρχει συγκατάθεση του Πανθρακικού σε μια τέτοια κίνηση ώστε να πωληθεί στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία ο παίκτης και να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ της Κομοτηνής.

Σε κάθε περίπτωση, κύκλοι από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης επιμένουν ότι “από συγκεκριμένο μάνατζερ προτάθηκε ο γκολκίπερ Γιώργος Αθανασιάδης του Πανθρακικού” και προσθέτουν ότι “η περίπτωσή του έμεινε στην κατάθεση πρότασης”. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξουν τις επόμενες μέρες τα δεδομένα…