ΕΠΣ Θράκης: Έρανος από τους παίκτες του Ιάσμου για να πάρουν μεταγραφή!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του τη νέα σεζόν και αποχώρησε από το τρέχον πρωτάθλημα κατά την διάρκειά του, παρά τη σημαντική ανανέωση του ρόστερ στο οποίο προχώρησε το καλοκαίρι. Ωστόσο ενόψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα αναφορικά με τους παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα και το μέλλον τους.

 

Η λογική λέει ότι κανονικά έχουν δικαίωμα πλέον να μεταγραφούν ως ελεύθεροι σε οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμούν, αφού δεν υφίσταται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και κατά συνέπεια ακυρώνονται και τα συμβόλαιά τους. Ωστόσο για να συμβεί αυτό, πρέπει βάσει των κανονισμών που υπάρχουν, η ομάδα να έχει εξοφλήσει όλα τα χρέη της προς την διοργανώτρια αρχή, στην προκειμένη περίπτωση την ΕΠΣ Θράκης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται η απελευθέρωση και πιθανή μετακίνηση των παικτών του Ιάσμου σε άλλες ομάδες. Μπροστά σε αυτήν την προοπτική, λέγεται ότι τις τελευταίες ημέρες πάνω από δέκα παίκτες του ρόστερ του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχουν επιδοθεί σε έναν ιδιότυπο… έρανο, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρώσουν το ποσό, να πληρωθεί το χρέος και να εξασφαλίσουν την ελευθέρας τους για να πάνε σε όποια ομάδα επιθυμούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.