Με Κατσουράνη στην Κομοτηνή ο Ατρόμητος

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Μπορεί το εξ’ αναβολής παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο να διεξάγεται σε δύο περίπου εβδομάδες, όμως η ομάδα των δυτικών προαστιών της Αθήνας έκανε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή και θα έρθει στην Κομοτηνή με ένα πολύ μεγάλο αστέρι.

Συγκεκριμένα ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη, του οποίου οι υποχρεώσεις στην Ινδία με την Πούνε Σίτυ ολοκληρώθηκαν και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με την ομάδα του Ατρομήτου με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Έτσι η ομάδα του Περιστερίου δυναμώνει στην μεσαία γραμμή, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο του Πανθρακικού στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για τον Κατσουράνη είχε δείξει και η Ξάνθη.

Βέβαια, αν δεν είχε αναβληθεί η αγωνιστική και επίσης αν είχε επιλεγεί να μην γίνει τόσο μετά, τότε δεν θα είχαμε αυτήν την επιπλέον προσθήκη για την ομάδα του Ατρομήτου, που αναμφισβήτητα της δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ ενόψει της αναμέτρησης της 11ης Ιανουαρίου – με την οποία ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι οι δύο ομάδες του Ατρομήτου και του Πανθρακικού βρίσκονται και στον ίδιο όμιλο στο Κύπελλο Ελλάδος και στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής στις 8 Ιανουαρίου θα παλέψουν με την ΑΕΚ για τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης.