Διπλή θρακιώτικη παρουσία στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παίδων της ΕΟΚ!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Δύο θρακιώτες αθλητές βρίσκονται ανάμεσα στους 62 συνολικά που λαμβάνουν μέρος στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ», το οποίο διεξάγεται στoν Αστακό Αιτωλοακαρνανίας από σήμερα Παρασκευή (26 έως) και την ερχόμενη Τρίτη 30 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τους Εμιρχάν Χασάν του Αίαντα Κομοτηνής και Ιωάννη Θεοδώρου του Αλέξανδρου Αλεξανδρούπολης, ενώ για την ΕΚΑΣΑΜΑΘ η εκπροσώπηση είναι τριπλή, αφού στο τουρνουά θα πάρει μέρος και ο Ευθύμης Βουλγαρόπουλος του ΚΑΟ Δράμας.

Ο Εμιρχάν Χασάν είναι γεννημένος το 2000 και έχει ύψος 1.93, ενώ την ίδια χρονιά έχει γεννηθεί και ο Ιωάννης Θεοδώρου, ο οποίος έχει ύψος 1.90. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία του μπάσκετ της Θράκης, αλλά και των σωματείων του Αίαντα και του Αλέξανδρου, τα οποία ιδρύθηκαν το 2010 και 2007 αντίστοιχα και μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες τους και τα τμήματα υποδομών που έχουν, αρχίζουν να βγαίνουν αθλητές που τους παρακολουθούν οι προπονητές των εθνικών ομάδων και γιατί όχι κάποια στιγμή να στελεχώσουν και τις εθνικές ομάδες.