Το δώρο του προέδρου του Πανθρακικού στο reunion των συμμαθητών του

Γράφει ο Κουτσοballης

– Ένα ξεχωριστό δώρο θέλησε να φέρει ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης στους παλιούς συμμαθητές του, στην ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό χώρο της Κομοτηνής.

Ανάμεσα στους συμμαθητές που συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια από την αποφοίτησή τους από το Λύκειο (χρόνια δε λέμε…) παραβρέθηκε και ο Τζελέπης, νυν πρόεδρος του Πανθρακικού και αντιπρόεδρος της Super League, παρόλο που είναι αλήθεια ότι δεν είχε και τα κέφια του μετά το προηγηθέν αποτέλεσμα της ομάδας του.

Η συγκέντρωση έγινε μόλις λίγες ώρες αργότερα από τον άτυχο αγώνα με τη Βέροια στο ΔΑΚ, που η ομάδα της Κομοτηνής ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά, ωστόσο ο πρόεδρος του Πανθρακικού έδωσε κανονικά το “παρών”. Δεν θα ήταν δυνατό άλλωστε να μην παραβρεθεί σε αυτή τη συγκινητική συνάντηση των συμμαθητών, που είχε οργανωθεί εβδομάδες πριν.

Μάλιστα, παρά τη στεναχώρια του από το άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας νωρίτερα, εντύπωση έκανε ότι είχε μεριμνήσει από πριν να κάνει κάποια δωράκια στους παλιούς του φίλους, φέρνοντάς τους μια φετινή πράσινη φανέλα του Πανθρακικού, αλλά και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.  

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, πολύ ποτό και αναμνήσεις από όλους τους παλιούς φίλους του 2ου Λυκείου Κομοτηνής με την ευχή να τα ξαναπούν λίαν συντόμως- γιορτάζοντας τότε και μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Κομοτηνής, η οποία ανεξάρτητα λοιπών οπαδικών προτιμήσεων, τους ενώνει όλους…