Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει θετικά για Πρόεδρο άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή της στάσης του στην τρίτη προεδρική εκλογή άφησε ο βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Με την κυβέρνηση να ψάχνει 12 θετικές ψήφους προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές ο κ. Ουζουνίδης δήλωσε για το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης από την πλευρά του ότι: «Από τη στιγμή που γίνονται, νομίζω, συζητήσεις σε επίπεδο προέδρων και αρχηγών των κομμάτων, το αφήνω ανοιχτό».

«Δεν θέλω να πω σήμερα έτσι και αύριο, για παράδειγμα, να έρθει μία συμφωνία μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων και επομένως να αλλάξει κάτι και να διαφοροποιηθώ κι εγώ. Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι, έχουμε πάρει μια απόφαση. Σωστά (θα τη σεβαστώ). Αλλά νομίζω ότι γίνονται πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις και θέλω να είμαι προσεκτικός και επιφυλακτικός ως προς τη διατύπωση» δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Χαϊκάλη, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος, λέγοντας: «Δεν μπορεί ο βουλευτής να ενημερώνεται από τον κ. Λαζόπουλο. Σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό, το έκλεισε η Δικαιοσύνη και έχει τελειώσει, αλλά κάποια θέματα και εμένα δεν μου αρέσουν…».

 

Πηγή:  http://tvxs.gr