Θέλουν επιστροφή Καρυπίδη στην Κύπρο!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού της Ξάνθης Χρήστου Καρυπίδη στο Κυπριακό πρωτάθλημα θέλει η ομάδα της ΑΕΛ, σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο.

Χαρακτηριστικά οι Κύπριοι αναφέρουν πως η ομάδα της Λεμεσού αναζητά επειγόντως έτοιμους παίκτες για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Ομόνοιας και νυν της Ξάνθης να αποτελεί βασική επιλογή. Πάντως όσο και να θέλουν οι Κύπριοι θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο ο παίκτης να αποχωρήσει από την Ξάνθη, εκτός αν καταφέρουν οι Κύπριοι με μια πολύ γενναία οικονομική προσφορά να καταφέρουν να ρίξουν τις «αντιστάσεις» της Ξανθιώτικης ΠΑΕ, αλλά φυσικά να πείσουν και τον ίδιο τον Μακεδόνα κεντρικό αμυντικό να επιστρέψει στο Κυπριακό πρωτάθλημα, μια και ήταν επιλογή του Καρυπίδη το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Κύπρο και να επιστρέψει κοντά στην οικογένεια του στην Ελλάδα.

Το μόνο δεδομένο είναι πως η παρουσία του Έλληνα κεντρικού αμυντικού δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από Κυπριακές αλλά ούτε και από Ελληνικές ομάδες…