Πενθήμερο ρεπό από τον Λουτσέσκου στους παίκτες της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε άδεια πέντε ημερών βρίσκονται από σήμερα οι παίκτες της Ξάνθης, με τον Ρουμάνο τεχνικό της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει στους παίκτες του πενθημερο ρεπό ωστέ να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν με τις οικογένειες τους τις ημέρες των Χριστουγέννων, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου η επιστροφή.

Πενθήμερο ρεπό έχει δώσει ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν από τα τελευταία συνεχή παιχνίδια και ταυτόχρονα να περάσουν τις γιορτινές αυτές μέρες με τις οικογένειές τους. Οι παίκτες της Ξάνθης θα επιστρέψουν  στην καθημερινότητα των προπονήσεων από το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου όταν οπού και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της για τα πρώτα παιχνίδια του Νέου Έτους.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό στο παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας στο “Θ. Κολοκοτρώνης” με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Κώστας Φλίσκας συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Βέροια που θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena”