Ένας πρώην του Πανθρακικού στο πλευρό ενός πρώην της Ξάνθης στην Εθνική Νέων!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής
–  Μετά την πρόσληψη του πρώην βοηθού προπονητή της Ξάνθης Γιάννη Γκούμα στην θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Νέων, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την πρόσληψη ως άμεσου συνεργάτη του ενός πρώην του… Πανθρακικού. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιζά, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα της Κομοτηνής, αποτέλεσε επιλογή του Άκη Μάντζιου και ήταν ο πρώτος που πλήρωσε το μάρμαρο της κακής πορείας της ομάδας, πριν τελικά αποχωρήσει και ο ίδιος ο Μάντζιος.
Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ελήφθη, μεταξύ άλλων, η απόφαση και «εγκρίθηκε η πρόσληψη του κ. Γρηγόρη Μπιζά, ως συνεργάτη του κ. Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Νέων, και του κ. Φάνη Κατεργιαννάκη, ως προπονητή τερματοφυλάκων».
 
Στην φωτογραφία βλέπετε μαζί τους Γιάννη Γκούμα και Γρηγόρη Μπιζά, όταν ο πρώτος ανήκε ακόμα στο δυναμικό της Ξάνθης και ο δεύτερος είχε μόλις ενταχθεί σε αυτό του Πανθρακικού, κατά το σεμινάριο UEFA Pro στην Ρόδο το περασμένο καλοκαίρι.