Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις των προπονητών του Έβρου Σουφλίου και του Άρη

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής αναφέρθηκε στον αγώνα και παραδέχθηκε ότι ο Άρης είχε ενέργεια και δύναμη και ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, ενώ λογικά θα περίμενε να συμβεί το αντίθετο. Επίσης χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την ομάδα του το θέμα της τιμωρίας του.

Ο προπονητής της εβρίτικης ομάδας τόνισε: «Ο εγωισμός μου δεν με αφήνει να δεχτώ ότι η ήττα από τον Αρη ήταν φυσιολογική, αφού οι παίκτες μου δείξανε ανέτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το φοβηθήκαμε παραπάνω απ όσο έπρεπε. Θέλουμε  δουλειά  στο κομμάτι της νοοτροπίας και της ψυχολογίας. Δεν δείξαμε ότι το θέλουμε απέναντι στον Άρη, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να ανέβει. Το δεύτερο γκολ που δεχτύχαμε είναι παιδικής χαράς. Ρισκάραμε, βγήκαμε μπροστά και δεχθήκαμε και ένα τρίτο τέρμα. Αρκετοί παίκτες μας ήταν σε πολύ κακή μέρα».

«Ο Άρης έβγαλε ενέργεια, δύναμη και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Το σκορ είναι βαρύ. Όλη  η πόλη του Σουφλίου   γιόρταζε σήμερα, το φυσιολογικό ήταν να δείξει   η ομάδα μου πάθος και δύναμη, είδα όμως ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Προέχει το ματς με τον Πανσερραϊκό, το οποίο είναι δύσκολο. Η νοοτροπία μας πάντως είναι πολύ λάθος. Αν δε το αλλάξουμε, θα έχουμε πρόβλημα. Επίσης η απόφαση της ΕΠΟ για την δίμηνη τιμωρία μου είναι πολύ αυστηρή. Η απόφαση της  ΕΠΟ να με τιμωρήσει δυο μήνες εκτός αγωνιστικού χώρου είναι εξοντωτική και δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα και από τη στιγμή που δεν αλλάξει  η απόφαση θα το συζητήσω με τη διοίκηση να βρούμε κάποια λύση…»

Σε ερώτηση γιατί άφησε τον Ερκάν έξω από το αρχικό σχήμα είπε: «Ο Ερκάν έχει το γκολ όμως του λείπουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει για να γίνει βασικός».

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Κάμπος δεν χρειάστηκε να πει πολλά λόγια μετά το τέλος του αγώνα. Γνωρίζει την αποστολή του, όπως και το ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάνε τα… αποτελέσματα. Όπως κι έγινε στην πράξη. «Ο Εβρος είναι μία καλή ομάδα, αλλά κάναμε και εμείς ένα καλό παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη. Είμαστε μία ομάδα ενωμένη. Ηρθαμε με αρκετούς νεαρούς λόγω τραυματισμών, αλλά πάντα προετοιμαζόμαστε σωστά για αυτά τα παιχνίδια.Ευελπιστούμε τον Ιανουάριο να έχουμε άλλους πέντε-έξι παίκτες, για να γεμίσει το ρόστερ», είπε ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τα τελευταία πέντε παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι, δίνουν όμως την καρδιά τους. Για αυτό και κερδίζουμε. Ενα ευχαριστώ και στον κόσμο για την στήριξη του.Ψυχολογικά, είναι σημαντικό να είμαστε 1οι στο τέλος της χρονιάς. Με το 2015 θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια, για αυτό πρέπει να είμάστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμάσουμε την ομάδα, ώστε να είναι πιο δυνατή». Για τη διαιτησία, τέλος, υπογράμμισε: «Μας αντιμετωπίζει φυσιολογικά, όπως τις άλλες ομάδες. Το επίπεδο των διαιτητών είναι καλό. Από την περίοδο που ήμουν στον Αστέρα, θυμάμαι που πολλοί μιλούσαν για τη διαιτησία. Είναι εύκολο να λες ότι έχασες λόγω της διαιτησίας και είναι δύσκολο να πεις ότι η ομάδα σου δεν άξιζε τη νίκη».