Β’ Εθνική γυναικών: Όσα έγιναν στο αγώνα της Ροδόπης 87′ με τη Χαλκίδα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Κοσμίου, μπροστα σε 40 περίπου φίλους της, η Ροδόπη 87 στον θεωρητικά ευκολότερο αγώνα της για την 5η αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της  Β’ κατηγορίας γυναικών με τη Ροδόπη 87′ έφερε λευκή ισοπαλία με τους Άβαντες Χαλκίδας και ετσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με την Ροδόπη να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερη από τη Χαλκίδα και παρά το πάθος της ομάδας της Κομοτηνής δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Προς το τέλος το αγώνα η ομάδας της Ροδόπης ρίσκαρε παίζοντας αρκετά επιθετικά και παρα λίγο να το πληρώσει αφου στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άβαντας βγήκε σε δυο επικίνδυνες αντεπιθέσεις που ανακόπηκαν από τις αμυντικούς της Ροδόπης που φορούσε τις νέες της εμφανίσεις αλα Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ροδόπη 87′ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 25΄ από σέντρα της Ζαχαριά η Κακουλίδου έπιασε δυνατή κεφαλιά και η τερματοφύλακας της Χαλκίδας Τσώκου μπλοκαρε τη μπάλα, ενώ στο 36΄ η Ζαχαριά μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή του Άβαντα, αλλά το σουτ που έπιασε έφυγε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δυο ομάδες, στο 55΄ η Χαλκίδα απείλησε με τη Μισιρλή που έκανε σουτ άουτ, αλλά η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τη Ροδόπη 87 στο 63΄, όταν η Κακουλίδου είχε οριζόντιο δοκάρι με κατευθείαν κόρνερ, όμως δεν βρέθηκε στην επαναφορά παίκτρια της Ροδόπης να την στείλει στα δίχτυα και την απομάκρυνε η Χριστοδούλου. Στο 92΄χάθηκε μία ακόμη ευκαιρία για τη Ροδόπη όταν το φάουλ της Ζαχαριά κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στα τελευταια λεπτα των 7 λεπτών καθυστερήσεων ο Αβαντεας βγηκε σε αντεπίθεση με τη Μισηρλή  αλλα κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Σημίδης με βοηθούς τους Πέγιο και Σαββούδη από τον Εβρο.

Συνθέσεις:

Ροδόπη 87:  Σταυρακάρα, Παπαδάκη (63΄ Φλώρου), Κατσαρού (85΄ Ψαρίδου), Ζαχαριά, Γιαμπούρη, Κατρακάζα, Κακουλίδου (75΄ Βαδάση), Λαζαρμπίτσε, Συμεωνίδου, Τερζίδου, Μανέτα.
Αβαντας Χαλκίδας: Τσώκου, Θεοδώρου, Χριστοδούλου, Κοκάνη, Τροχούτσου, Παγώνη, Χαρτοματσίδου, Νενέ, Μισιρλή, Κηρύκου, Βόγλη.