Όσα είπε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου του “Θ. Κολοκοτρώνης”

Ανταπόκριση από την Τρίπολης: Θοδωρής Τσούτσος

–  Τα λάθη της ομάδας του, στέρησαν από την Ξάνθη τη δυνατότητα του να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην κούραση των παικτών του, από την υπερπροσπάθεια του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

 

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: “Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν προλάβαμε να καλύψουμε την πνευματική μας ενέργεια. Παίξαμε με τον παναθηναϊκό, το οποίο μας πήρε ενέργεια και σήμερα ήταν δύσκολα για εμάς. Γιατί αν κάνεις τα λάθη αυτά με τον Αστέρα, ήταν φυσικό να χάσεις το ματς. Μετά από 5 λεπτά ενώ είχαμε πει ότι θα παίξουν με μεγάλες μπάλες, δεν αντινδράσαμε μετά το πρώτο γκολ και μετά το δεύτερο γκολ μου απέδειξε πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στη διάρκειά του το παιχνίδι ήταν καλό, είχε φάσεις, είχε λάθη. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε και ξέρουμε πως υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο”.

Για το αν μπορεί η Ξάνθη να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας, απάντησε: “Παίξαμε με καλές ομάδες και κερδίσαμε, σήμερα μας έλειψε η πνευματική ενέργεια και μιλάω για το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ήταν ένα φάουλ στην περιοχή του αντίπαλου και από τη θέληση να σκοράρουμε δεν αποτρέψαμε την κόντρα του αντιπάλου”.

Τέλος, για την ομάδα του επισήμανε: “Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και όχι μόνο για τις νίκες. Δυστυχώς για εμάς σήμερα δεν είχαμε ίδια απόδοση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί είχαμε δύσκολο παιχνίδι πριν. Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμους στόχους, κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Φυσιολογικά στην αρχή υπήρχαν προβλήματα, βρήκαμε όμως το στυλ μας, μας έδωσε νίκες κόντρα σε δυνατές ομάδες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here